Rusya savaşı seçti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün kullandığımız tüm modern ekipmanlar Nato ekipmanlarıdır.

Kullandığımız derken? F 16 mı modern? Onları modernize etmesek halimiz daha da kötü olur. Yeni radar kamera sistemleri ya da başka yükseltmeleri yerli olarak yaptığımız için modern. Bu ülke F-15 de modernize eder yoksa.
Orduda kullanılan en modern silahlar yerli üretim silahlar. Daha adamakıllı uçak uçak yok elimizde...
Millet tatbikatta F- 15 vs ile gelir biz hala F- 16..
Şimdi bana kalkıp da F 16 15 karşılaştırması yapma. Bizim çokça lazım olan şey it dalaşı ve F16 bunu fazlası ile yapıyor. Buna nereden geldim bilmiyorum ama 😂😂 o modern ve fazlasıyla medeni devletleri hiçbir zaman sevmeyeceğim. Şairin söylediği gibi medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar.

Rusya - Ukrayna gerilimi artıyor ancak işler ciddileşirse ve kiev'e kadar olay uzarsa olan bize olur, Ukrayna ile projemiz vardı onun dışında zaten ekonomik çöküntüdeyiz, yani her koşulda biz kötü durumda kalacağız, Dünya savaşı çıkarsa zaten çok kötü olur halimiz.

111.png
1212.png

1 eyalet tek başına Rusya'nın 2 katı GDP'ye sahip.

Türk halkı olarak Ukrayna'lı mültecilere kapımız hep açık.
Önce Suriyeli ve Afgan göçmenlerin kendi ülkelerine gitmemesi konusunu konuşalım isterseniz?
Bu yaptığınızı aciz bir ironi olarak görüyorum.

Rus'ları neden bu kadar istiyorsunuz anlamıyorum, 80'li yıllarda Rusya'yı övünce moskoflu diyorlardı, ne ara bu kadar Rusya'yı sevdik anlayamıyorum, bizim milletin en büyük kusuru da maksimum 3 saniyelik hafızasıdır, 50'li veya 60'lı yıllarda Rusya'nın yaptıklarını bilmemenizi anlarımda, bundan 2 yıl önce Rusya'nın 40 askeri öldürmesini de mi unuttunuz?

Rus'ları neden bu kadar istiyorsunuz anlamıyorum, 80'li yıllarda Rusya'yı övünce moskoflu diyorlardı, ne ara bu kadar Rusya'yı sevdik anlayamıyorum, bizim milletin en büyük kusuru da maksimum 3 saniyelik hafızasıdır, 50'li veya 60'lı yıllarda Rusya'nın yaptıklarını bilmemenizi anlarımda, bundan 2 yıl önce Rusya'nın 40 askeri öldürmesini de mi unuttunuz?
Rusya her zaman Türkiye'nin düşmanıdır, bunu anlamak zor olmamalı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı