NopeOlayı yanlış mı biliyorum bu olayın öncesinde kaç kere daha Türkiye'nin sivil askeri bölgede yakalandı ve ülkemize gönderilmedi mi daha sonrasında anlaşılarak Türkiye'nin bölgeye resmi veya sivil asker göndermemesinde anlaşılmadı mı?
NopeOlayı yanlış mı biliyorum bu olayın öncesinde kaç kere daha Türkiye'nin sivil askeri bölgede yakalandı ve ülkemize gönderilmedi mi daha sonrasında anlaşılarak Türkiye'nin bölgeye resmi veya sivil asker göndermemesinde anlaşılmadı mı?
Asıl komik olan ABD. Rusya'ya uyduruk yaptırım uygulayarak sadece onu kışkırtıyor. Adam Ukrayna'daki tarımı alırım Yaptırımlar kara dönüşür diyor.ABD sana defalarca sivil askerlerinizi çekin resmi olarak asker bulunduramazsınız demesinin üzerine hala ve hala sivil asker gönderiyorsun bir de adamları suçlu buluyorsun komik.
Biden savaş için bahane arıyor zaten.Asıl komik olan ABD. Rusya'ya uyduruk yaptırım uygulayarak sadece onu kışkırtıyor. Adam Ukrayna'daki tarımı alırım Yaptırımlar kara dönüşür diyor.
Biden zayıf bir lider. Ne yapacağını pek bilemiyor. Putin onun tam tersi, bu işlerden anlayan bir adam.Biden savaş için bahane arıyor zaten.
Vay be hocam işin uzmanısınız galiba.Biden zayıf bir lider. Ne yapacağını pek bilemiyor. Putin onun tam tersi, bu işlerden anlayan bir adam.
Sen git ABD hayranlığına devam et o seni kurtarır büyünce biraz paran da varsa ABD de yaşar hayatının keyfine bakarsın biz de burada ülke nasıl daha iyi olur diye beyin patlatırız.Vay be hocam işin uzmanısınız galiba.
Sen git ABD hayranlığına devam et o seni kurtarır büyünce biraz paran da varsa ABD de yaşar hayatının keyfine bakarsın biz de burada ülke nasıl daha iyi olur diye beyin patlatırız.
Peki üstadım siz nasıl derseniz şimdi burada ülke nasıl kurtarılır kafa patlatın, hoi4 oynuyorsunuz zaten.Sen git ABD hayranlığına devam et o seni kurtarır büyünce biraz paran da varsa ABD de yaşar hayatının keyfine bakarsın biz de burada ülke nasıl daha iyi olur diye beyin patlatırız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.