Rusya savaşı seçti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boğazlarımızı kapatmak en doğal hakkımız bu savaşa girdiğimiz anlamına gelmez.

Nato savunma ittifakı Ukrayna'da nato üyesi değil.

Bugün Ukrayna topraklarına sarkan yarın Kafkasya bölgesine de sarkar, bir bakmışız Rusya ile tekrar (SSCB dönemindeki gibi) sınır komşusuyuz. Etrafından durmadan toprak talep edip bunu zor kullanarak elde etmeye çalışan son diktatörün başına neler geldiği belli (Hitler). Böyle saldırgan tutumdaki bir devlete karşı NATO üyesi olsun olmasın, sınır komşuları dahil bir çok ülke koalisyon kurar.

Bugün Ukrayna topraklarına sarkan yarın Kafkasya bölgesine de sarkar, bir bakmışız Rusya ile tekrar (SSCB dönemindeki gibi) sınır komşusuyuz. Etrafından durmadan toprak talep edip bunu zor kullanarak elde etmeye çalışan son diktatörün başına neler geldiği belli (Hitler). Böyle saldırgan tutumdaki bir devlete karşı NATO üyesi olsun olmasın, sınır komşuları dahil bir çok ülke koalisyon kurar.

Bizim Technomoskoflara anlatma bence. Rusya'yı dost sanıyorlar. 😆

Konuya kilit atılsın bence. Kulağının dibinde mermi patlamayan, muharebe tecrübesi edinmeyen insanların bu konu hakkında yorum yapması çok etik gelmiyor nedense.

Burası bir forum sitesi. Herkes savaş gazisi değil diye yorum mu yapmayacak? Bu tür siteler veya platformlar ne diye var? Herkesin kendi fikrini belirttiği bir yerde savaş gazisi arıyorsun.

Saçma mesajlar ve saçma "hahaha" tepkileri beni mutlu ediyor. Göz ardı listem 100'ü zorlamaya başladı.

Bence sadece gerginlik olarak kalacak, büyük bir olay beklemiyorum ben.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı