Rusya savaşı seçti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haberler doğru mu bilmiyorum ama Rusya müzakere istiyormuş.
Rusya zaten müzakereye başından beri hazırdı fakat Ukrayna ABD desteğinin gazıyla müzakere yanlısı olmadı ve bunun sonucunda da Rusya Ukrayna işgalini başlattı. Tahminimce yakında müzakereye otururlar çünkü bu savaşın bir kazananı olmayacak. Putin'in istediği şey sözünü dinleyen bir başkan ve Ukrayna'nın üzerinden NATO tehlikesini kaldırmak.

Başından beri Rusya, Ukrayna'nın NATO'ya girmeyeceğinin garantisini verin diye söylenip durdu fakat ABD, NATO'ya alacağız izlemini vererek kışkırtma yaptı. Ukrayna boşu boşuna kendini yem etti ortalığa.

Savaşa bizde dahil olacağız galiba.

Dosya Ekleri

• IMG_20220225_165653.jpg
    IMG_20220225_165653.jpg
    34,2 KB · Görüntüleme: 135
Rusya zaten müzakereye başından beri hazırdı fakat Ukrayna ABD desteğinin gazıyla müzakere yanlısı olmadı ve bunun sonucunda da Rusya Ukrayna işgalini başlattı. Tahminimce yakında müzakereye otururlar çünkü bu savaşın bir kazananı olmayacak. Putin'in istediği şey sözünü dinleyen bir başkan ve Ukrayna'nın üzerinden nato tehlikesini kaldırmak.

Başından beri Rusya, Ukrayna'nın Nato'ya girmeyeceğinin garantisini verin diye söylenip durdu fakat ABD, Nato'ya alacağız izlemini vererek kışkırtma yaptı. Ukrayna boşu boşuna kendini yem etti ortalığa.

Aynen.
Zelensky kaşındı.
Ülkesini uçuruma sürükledi şimdi yardım yardım bağırıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı