Rusya savaşı seçti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rusya doğalgaz veriyor, doğalgaz vermeyi keserse Rusya'nın işine gelir. O yüzden Rusya'ya şunu yapacağız bunu yapacağız demekle kalkmıyor. Valla soğuktan donarlar. :)

Nasıl işine gelecek? Oradan da para kesilirse taş kemirirler artık cidden.

Daha şimdiden büyük fark var.

"Ancak, borsadaki günlük kayıp daha sonra yüzde 20'lere çekildi."

AB ülkeleri doğalgazı coğunlukla Rusya'dan alıyor şu anda Rusya'nın paraya ihtiyacı olmadığı için satmasa işine gelir. Kendi fikrim tabii, Rusya'yı savunmuyorum (Yanılmıyorsam satmayacağız dedi.)

Daha şimdiden büyük fark var.
150 milyar 2 gün.
2 haftada trilyonlar olur kayip.
150 milyar ciddi para. 123 milyardan fazla.

Rusya halkı: 150 milyar dolar nerede ?
Evet müşteri kaybı esittir daha fazla zarar.

"Ancak, borsadaki günlük kayıp daha sonra yüzde 20'lere çekildi."

AB ülkeleri doğalgazı coğunlukla Rusya'dan alıyor şu anda Rusya'nın paraya ihtiyacı olmadığı için satmasa işine gelir. Kendi fikrim tabii, Rusya'yı savunmuyorum (Yanılmıyorsam satmayacağız dedi.)

Ondan alıyorlar bu doğru da Rusya'da ekonomi diye birşey yok. Eğer doğalgaz da olmazsa batar Rusya.

Ondan alıyorlar bu doğru da Rusya'da ekonomi diye bir şey yok. Eğer doğal gaz da olmazsa batar Rusya.

Batacağını zannetmem de, "Rusya'ya yaptırım uygulayacağız" denildikten sonra Rusya vermemeye karar verdi diye hatırlıyorum ya da zam yaptı diye duymuştum.

Ondan alıyorlar bu doğru da Rusya'da ekonomi diye birşey yok. Eğer doğalgaz da olmazsa batar Rusya.
Son 100 senede bol miktarda savaş ve ekonomik zorluk geçirmiş üzerine SSCB'nin dağılmasından güçlenerek çıkmış, bu süreçte ciddi döviz ve altın rezervi yapmış bir ülke. Öyle ha deyince ambargolarla batmaz. Ruslar yapacakları hamleleri seneler öncesinden planlayıp olası bütün durumlara karşı çalışmalarını yapmışlardır.
Hoş, muhtemelen aylar öncesinden AB ve ABD ile anlaşılmıştır zaten. Danışıklı dövüş.

1645812575468.png

Nasıl yani askeri destek mi yapıyoruz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı