Rusya savaşı seçti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rusya'da savaş karşıtları vardı iddiaya göre ölen Rus'ların sayısı oldukça fazlaymış yani cesetleri Rusya'ya dönünce ortalık iyice karışabilir Ukrayna iyi dayandı.

Valla hocam bir görüntüde gördüm, savaşan Rus askerlerinin moralini bozmak maksadıyla bir tane Rus askerinin Kafasını ve kollarını kesip ortalığa dikmişler, Ayriyeten sivil asker fark etmeksizin herkese tanksavar ikmali sağlanmış. Rus askerleri resmen ölüm tarlasına ilerliyor.

1 saat once Rusya kyiv elektrik santrallerini devre dışı bırakmak için bomba fırlattı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

🔴Son dakika!🔴#sondakika Polonya merkezli CD PROJEKT RED, Ukrayna'ya 245.000 $ bağışladı #kiev #zelenskiy #russiaukrainewar #rusyaukrayna #rusyaukraynasavası https://t.co/seNVtvbkDw

Helal be CCC.

Kıtalararası olduğunu düşünmüyorum. Dediğiniz gibi. Büyük ihtimalle eski bir görüntü ya da Belarus sınırına getirilecek. Amerika'nın Polonya ya yiğdigi askerler sonrası .
Füze Topol M kıtalar arası balistik bir füze.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

#SONDAKİKA | #RussiaUkraineWar

Büyük çaplı Ukrayna’ya destek gösterisinden drone görüntüleri…

📍Gürcistan,Tiflis 🇬🇪

Rusya'da savaş karşıtları vardı iddiaya göre ölen Rus'ların sayısı oldukça fazlaymış yani cesetleri Rusya'ya dönünce ortalık iyice karışabilir Ukrayna iyi dayandı.
Rusya ordusunda Kazak, Özbek, Gürcü, Ermeni, Çeçen gibi farklı etnik kökenden insanlar mevcut. Ön cephede kendi soydaşını savaştırmıyor. O yüzden ölen asker konusunda rahatlar.

✈️ THY, Rusya’nın Soçi şehrine 26 Şubat için planlanan tüm uçuşlarını iptal etti.
#RussiaUkraineWar #Russian

Ben bu durumdan hiçbir şey anlamadım. Survivor izler gibi izliyor herkes sadece. Gerçekliğin farkında değilmiş ya da sınıf arkadaşını dalgasına gaza getirmiş tipler gibi. Olayın ciddiyetini gören yok sanki. Bizler belki rahatız yerimizde ama orada insanlar canının derdinde, gerçek anlamda bilen yok. Hayatımda bir kere bile kullanmadığım malum bir platformda millet sahte görüntü ve efektlerle izleyici kasma peşinde. Twitter üzerinden laf çakmalar ile beğeni kasma peşindeler. Bunun gibi her platformda türevleri var işte. Benim aklım almıyor artık bu yapay dünya anlayışlarını.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı