Rusya savaşı seçti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İzlediğim videoda bildiğin Rus askerleri vuruluyor tankları da vardı. Bayraktar TB2 ile vurulmuştu hatta.
Dostum dediğim şey yeni değil. Ruslar bunu yüzyıllardır yapıyor. Adamlar yıllarca Kırgızları asker olarak en ön cephede savaştırdı. Aynı Osmanlı'nın devşirme sistemi gibi. Kendi insanını değil kendisine bağlı farklı milletleri savaştırıyor. Yani adamın Rus üniforması giymesi bir şey ifade etmiyor.

Eki Görüntüle 1316653

Sonu da aynı olacak gibime geliyor.
Artık sona erer umarım.

1645887037024.png

Dostum dediğim şey yeni değil. Ruslar bunu yüzyıllardır yapıyor. Adamlar yıllarca Kırgızları asker olarak en ön cephede savaştırdı. Aynı Osmanlı'nın devşirme sistemi gibi. Kendi insanını değil kendisine bağlı farklı milletleri savaştırıyor. Yani adamın Rus üniforması giymesi bir şey ifade etmiyor.
Anladım. Yinede Rus askerinin ölmeme ihtimali olduğunu şahsen düşünmüyorum. O kadar asker öldü nasıl 1 tane bile Rus yok aralarında? Rusya her zamanki gibi yalan söylüyordur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynen kardeşim, videolarda gözükenler maketti 😂

Rusya hala Sovyet döneminde kalmış sanırım. İnternet ve telefon kamerasından bir haber gibi konuşmuşlar. Birileri şunlara cesetlerin görüntülerini yollasın da haberleri olsun en azından. :D

Anladım. Yine de Rus askerinin ölmeme ihtimali olduğunu şahsen düşünmüyorum. O kadar asker öldü nasıl 1 tane bile Rus yok aralarında? Rusya her zamanki gibi yalan söylüyordur.
Orası öyle tabii ki illa aralarında Rus kökenli olanlar vardır. Sadece Rusya'nın asker düzenini bilmeyenler ve Rusya'yı bir imparatorluk olarak görmeyenler için açıklama yapmak istedim.

Rusya hala Sovyet döneminde kalmış sanırım. İnternet ve telefon kamerasından bir haber gibi konuşmuşlar. Birileri şunlara cesetlerin görüntülerini yollasın da haberleri olsun en azından. :D
Halkı üzerinde propaganda yapmaya çalışıyorlar. Bir yandan bakınca da doğru bir taktik. Siz savaşta kayıplarınızı ne kadar az gösterirseniz askeri de halkı da o kadar cesaretlendirirsiniz.

Halkı üzerinde propaganda yapmaya çalışıyorlar. Bir yandan bakınca da doğru bir taktik. Siz savaşta kayıplarınızı ne kadar az gösterirseniz askeri de halkı da o kadar cesaretlendirirsiniz.
Hocam Ramazan Kadirov, savaş başladığından beri 1 tane Rus askerinin ölmesini bırak, soğuktan burnu bile akmadı diyor. Yalanında tutarlısını atmak lazım yoksa böyle gülünç duruma düşerler. Bu yalana kendi askerlerinin bile inanabileceğini düşünmüyorum.

Rus ordusu bu aşamaya kadar ciddi kayıplar verdi fakat tüm güçlerini kullanmadılar. Tüm güçlerini kullandıkları senaryoya karşı EU ve NATO ne yapmayı planlıyor?

Ruslar 40 yıl öncesine kadar Berlin'deydi. Unutmamakta fayda var.
Tüm güçlerini kullanma riskini alamazlar. Ukrayna'yı hafife alıyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı