RUSHTOB
Hectopat
- Makaleler
- 1
Neden inşallah dediniz?İnşallah.
Neden inşallah dediniz?İnşallah.
NATO'da savaşa girerse bu savaş WW3 olur ondan. Ayrıca bizi de savaşa sürükler.Neden inşallah dediniz?
WW3 olmasının tam zamanı. NATO biraz daha pısırıklık yapmaya devam ederse torunlarımız WW3 olarak değil Rusya dünyayı tokatlıyor olarak görecek. Rusya Ukrayna'yı aldıktan sonra durmayacak. Ben olsam ben de durmam. Yılanın başını küçükken ezeceksin.NATO'da savaşa girerse bu savaş WW3 olur ondan. Ayrıca bizi de savaşa sürükler.
NATO savaşı seçti.
Silahı yok hocam zaten videoya çekiyordur.Bu Amerikan İHA'si hala ayni taraflarda dolaniyor ben şüphelenmeye başladım ama istihbarat almaya çalışıyor olabilir mi?
Diyelim WW3 oldu. Rusyanın arkasında kimler olacak aklınızda bir şeyler var mı?WW3 olmasının tam zamanı. NATO biraz daha pısırıklık yapmaya devam ederse torunlarımız WW3 olarak değil Rusya dünyayı tokatlıyor olarak görecek. Rusya Ukrayna'yı aldıktan sonra durmayacak. Ben olsam ben de durmam. Yılanın başını küçükken ezeceksin.
Denizi videoya çekip ne yapacak ki? Gemiler var ise bilemem ama 55K yükseklikte neyi çekiyor acaba.Silahı yok hocam zaten videoya çekiyordur.
Çin,Kuzey Kore,Kazakistan (emin değilim),Azarbeycan (emin değilim) Suriye,Afganistan gibi ülkeler olabilir.Diyelim WW3 oldu. Rusyanın arkasında kimler olacak aklınızda bir şeyler var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.