Rusya savaşı seçti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Savaşıyorsun ama tam gücünü kullanmıyorsun böyle bir şey ne kadar mantıklı? Üstelik bütün dünyanın gözü bu savaşın üstündeyken.

Tu 160'larla nükleer eklentilerini takarak girseler tüm gücünü kullanirlar derdik ama ben daha tüm gücünü kullandıklarını pek göremiyorum.

Umarım olmaz. Forumda savaşın olmasını isteyenleri gördüm eğer savaş kaybedilirse annesine, eşine, kız kardeşine ya da herhangi bir değer verdiği insana tecavüz edilip çeşitli yollarla canice öldürülüceklerini bilseler hayla savaşın olmasını isterler miki?
3. Dünya Savaşı çıkacak diye gülenlerde var :(. Herhalde F-16 alıp ülke alacaklarını sanıyorlar.

Rusya Ukrayna'yı almaya çalışmıyor biraz geriyi okuyun anlatılmış. Amaçları hükümeti düşürüp ülkenin NATO'ya girmesini engellemek.
Ukranya başkanı Rusya'nın isteğini geri çevirdi ben görevimin başındayım diyerek barış görüşmesi olumlu sonuçlanmadı. Bu da demektir ki madem tam gücünü kullanmıyorsun işte sırası bilmem anlatabildim mi?

Ukraynalı siviller, yerleşim yerlerine giren Rus askeri araçlarını molotof kokteyleri ile karşılıyor. Geçen gün yetkililer, sivillere molotof kokteyleri hazırlamaya başlamalarını duyurmuştu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ukranya başkanı Rusya'nın isteğini geri çevirdi ben görevimin başındayım diyerek barış görüşmesi olumlu sonuçlanmadı. Bu da demektir ki madem tam gücünü kullanmıyorsun işte sırası bilmem anlatabildim mi?
Rusya ne kadar güçlü biliyorsun değil mi? 2 günde kaybedilen şeylerde az. Sen Rusya gücünü bilmiyorsun sanırım Ukrayna'yı şimdiye kadar almamaları ne kadar normal? @Motionless IN White Özetlesin istiyor ise.

Polonya tarafından kalkan uçağımız Türkiye'ye dönüyor gibi, orada Ukrayna'da yaşayan türkler var miydi belki onlari almaya gelmişlerdir donuyorlardir.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220226-203353_Flightradar24.jpg
    Screenshot_20220226-203353_Flightradar24.jpg
    147,2 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_20220226-204919_Flightradar24.jpg
    Screenshot_20220226-204919_Flightradar24.jpg
    144,7 KB · Görüntüleme: 56
Rusya ne kadar güçlü biliyorsun değil mi? 2 günde kaybedilen şeylerde az. Sen Rusya gücünü bilmiyorsun sanırım Ukrayna'yı şimdiye kadar almamaları ne kadar normal? @Motionless IN White Özetlesin istiyor ise.
Bilmiyorum o yüzden tam gücünü göstersinde görelim diyorum bende bunun nesini anlamıyorsun? Ukranya başkanı ve askerlerin teslim olacağı yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı