Rusya savaşı seçti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Özgür Demirtaş'ı dinliyorum Twitter ses odasında yanlış duymadıysam Rusya'nın 630 milyar dolar rezervi varmış. Tabi bunun bir kısmı da altınmış. Ayrıca bu iş ne kadar uzarsa ekonomik olarak baya sıkıntılı durumda olacak diyor Rusya için tabi Rusya'nın yanında dünya da etkilenecekmiş.
Rusya'nın Kiev işgali uzarsa;
byre1qqg.jpg

An itibariyle ağır bombardıman uçakları Ukrayna sınırlarına girmiş durumda. Yapamaz diyen arkadaşlara ders olsun.

Putin cidden delirmiş durumda. Kullanma gibi niyeti olduğu kesin.
Açtılar o agızlarini.

Putin delirdi, eger Putini durdurmak icin WW3 gerekirde WW3 olsun derim ben.
Evet benim fikirlerde delice.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

An itibariyle ağır bombardıman uçakları Ukrayna sınırlarına girmiş durumda. Yapamaz diyen arkadaşlara ders olsun.

Putin cidden delirmiş durumda. Kullanma gibi niyeti olduğu kesin.
Sabaha başkent çökmüş olur bu denilenler ciddi ise.
Şuan içim acıdı, Allah yardımcılari olsun.
Insallah tez zamanda geberir Putin.
3. dünya savaşı çıkarsa ekonomik olarak çökeceğimizin farkındayım saldırı olarak sorun çıkar mı bizde?
Hayır cekimser kalma imkanimiz var.
Ama ekonomik olarak sorun olur ama her turlu NATO WW3'ü alir.

Putin durmali.

Tam olarak haber değeri var mı güncel şeylerin tam çözemedim. Ortada sadece sözler dönüyor, savaş sakinledi gibi gözüküyor bana. İlk günkü gibi şeyler olmuyor.

Müzakereye başlanması nedeni ile Rus orduları durmuştu bugün tekrar harekete geçtiler Kiev e birazdan büyük bir saldırı başlanması bekleniyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı