- Makaleler
- 3
UEFA, Avrupa ligi son 16 turundaki Spartak Moskova - Leipzig eşleşmesini iptal etti ve Rus takımını eleyip, Leipzig'in doğrudan çeyrek finale yükselmesine karar verdi. (Alman gazetesi bild)
Kiev düşmeden önce savaş uçağı sistemlerinin kurulup uçakların faaliyete geçmesi bana pek mümkün gelmedi. @Jira hocam sizce savaş bitmeden Rafale'ların yer ekipmanlarının kurulup aktif şekilde kullanılması mümkün mü?Yanlış düşünmemişim. AB, ilgili mühimmatları ateşleyebilen savaş uçağı gönderecekmiş.
Muhtemelen Rafale vereceklerdir diye düşünüyorum.
Rafale vereceklerine dair kaynak nerede? Rafale vereceklerini hiç sanmıyorum zira Ukrayna'da Rafale kullanacak eğitimi olan bir pilot yok. Sıfırdan eğitim almaya da zamanları yok.Kiev düşmeden önce savaş uçağı sistemlerinin kurulup uçakların faaliyete geçmesi bana pek mümkün gelmedi. @Jira hocam sizce savaş bitmeden Rafale'ların yer ekipmanlarının kurulup aktif şekilde kullanılması mümkün mü?
Rafale vereceklerine dair kaynak nerede? Rafale vereceklerini hiç sanmıyorum zira Ukrayna'da Rafale kullanacak eğitimi olan bir pilot yok. Sıfırdan eğitim almaya da zamanları yok.
Polonya'nin Mig 29'lari gidecektir giderse önce. Bu uçaklar Ukrayna'da da olduğundan pilotların ekstra eğitime ihtiyacı olmayacaktir.
Verilecek uçaklar Sovyet uçaklarıymış. EU açıklama yapınca aklıma Rafale gelmişti.Kiev düşmeden önce savaş uçağı sistemlerinin kurulup uçakların faaliyete geçmesi bana pek mümkün gelmedi. @Jira hocam sizce savaş bitmeden Rafale'ların yer ekipmanlarının kurulup aktif şekilde kullanılması mümkün mü?
Kiev düstu mu?
Muzakere sonuçları neler?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.