RX 470 Değişen Fiyatlar

Kart çıkınca rx 480'den pahalı olursa şaşırmam.


upload_2016-8-9_15-42-31.png
 
Ne anladık bu işten? Bence bu seriler ölü seri bu kadar fiyata vereceğin parayla 1080p oynuyorsun High yada ultra aralarında fark pek fazla yok yada 600-700TL ye gidip 2.el 970 yada 0 gtx 960, 380 alıyorsun yine 1080p oynuyorsun aralarında 1 tek fps farkı var ve bu kartları alanların %90'ı 60Hz monitöre sahip kısacası ölü seriler.
Keşke asya yada avrupa ülkelerinden biri çıkıp dese de ben ekran kartı yapmaya karar verdim o zaman gerçek bir rekabeti görürüz.
 
Bu fiyatlar düşecektir. Daha önce nova bilgisayara gelmişti msi modelleri 750 tl civarıydı. Onlar o fiyata satabildiyse bir süre sonra bunlar da satacaktır.
 
@Highbornlas stoklar yenilendikçe RX480'in özel soğutmaları geldikçe fiyatlar düşecektir. Dolar da şekil almaya başladı. Biraz acele ettiniz bence :)
 
800'ün altına düşeceğini çok sanmıyorum 480 beklemektende illah geldi o yüzden çok acımadım aradaki farka :D

Bu fiyatlar düşecektir. Daha önce nova bilgisayara gelmişti msi modelleri 750 tl civarıydı. Onlar o fiyata satabildiyse bir süre sonra bunlar da satacaktır.

Yalnız nova satış yapmadı sadece fiyat duyurdu. O firma her ekran kartında stoklara gelmeden aynısını yapıyor ilgiyi çekmek için

O değil de teknobiyotiğe fahiş fiyat politikasından o kadar sövdüydüm bedava verseler almam bu saatten sonra o siteden birşey dediydim, tükürdüğümüzü yaladık iyi mi :D
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı