Yeni Tasarımı İle Asus RX 470 Strix

Fotoğraflar linkten alıntıdır, inceleme yazısını okumak için aşağıdaki linke tıklayın. (İngilizce)
AMD Radeon RX 470 Review

21.jpg 123xddasd.jpg 1231sada.jpg 1234.jpg 123344.jpg 434324.jpg Image_08S.jpg

Evet FHD'de zaten kart yukarısı için müsait değil :D

Yalnız ben Batmande yine de bir eve gidince tekrardan kontrol edeyim içime şüphe düşürdünüz :D

Hatta en iyisi batmanın benchmarkının videosunu çekip atayım yarın hem inceleme içinde iyi olur

Eki Görüntüle 178725
Yeni tasarım gelmesine rağmen şu fotoğrafı tekrar paylaşmak insanı hayattan bezdiriyor...
Asus bu devasa farkı kapatacaktır MSI'ı geçebilir Sapphire'i bilemiyorum. Açtığım bir konuda ısı borularının eski Strix tasarımda termal çözüme ters düştüğünü ve hava görmediğinden bahsettim. Isı borularının konumlandırmasını artık dikey değil yatay yaptı. 3 fanlı tasarımda burada yine dikey olup ısı boruları dışarıya çıkıyor ancak Asus akıl edip fanı yukarıya almış :). Bu tasarım farkını Sapphire R9 390X Nitro, Asus R9 390X Direct CU III ve şuan kullanılan Strix soğutma tasarımlarını karşılaştırın ve Asus'un kendini düzelttiğini görürsünüz. Bir de Asus'u kimse yerden yere vurmasın, en azından Zotac gibi yetersiz voltaj vermiyor. Referans tasarımı bile geçemeyen Zotac'ı tercih edenler şimdi gelip Asus AMD'de hala başarısız demesin.
@Silinen üye
Hayran olmak var bir de olaya sığ bakmak var. :) Bunu videodaki tezat (aslında tam tezat diyemeyiz) olan kısmı belirterek gösterdin.
Peki dostum şuan Asus rx 470 modelindeki soğutma pişman eder mi ? Almayı düşünüyorum ama msi ile arasında kaldım. Kısacası asusun soğutması iyi mi yeterli mi ?

Back plate olmaması her ne kadar kötü olsa da şöyle bir durum var. Her 1 yılın sonunda termal macunu yenilerken back plate ile uğraşmayacaksınız :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı