Rx 470 ısınma problemi

Sıcaklık değerlerini bilmeden nasıl ısınıyor diyebiliyorsun? Dalga mı geçiyorsun bizimle?
Dalga geçmek ile ne alakası var? Bilmediğim bir soruyu soruyorum alt tarafı forumda da SAPPHİRE ile sıcaklık sıkıntıları gördüm şüphelendim açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sapphire RX 470 modeli 75 derece civarlarına çıkabiliyor ve gayet normal. Soğutmada en başarılı yanlış bilmiyorsam Asus modeli. Benim kullandığım MSI RX 470 modeli 60-70 arası geziniyor.

@Techirro Kart ısınıyor diye ortaya bir iftira atıyor. Kesin bir bilgi, net bir delil ortaya koymadan bir şey söylüyor. Sonra başkaları bunu görüyor ve kartta ısınma problemi var diye yayılıyor. Sonra ortada yanlış bilgiler dönüp duruyor. Bu kadar emin olmadığınız konularda iddialı olmayın.

@Techirro Kart ısınıyor diye ortaya bir iftira atıyor. Kesin bir bilgi, net bir delil ortaya koymadan bir şey söylüyor. Sonra başkaları bunu görüyor ve kartta ısınma problemi var diye yayılıyor. Sonra ortada yanlış bilgiler dönüp duruyor. Bu kadar emin olmadığınız konularda iddialı olmayın.
Yalnız kart ısınıyor diye bir iddada bulunmadım. Sadece duydum ve bu idda doğru mu kontrol etmek istedim. Bir sakınca yok bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı