RX 470 İyi bir ekran kartı mı?

900 TL bu kart için gayet iyi bir rakam, RX 470 modeli fiyat aralığındaki en iyi model. 8 GB olan modeli almaya gerek yok, bu kart 8 GB VRAM kullanacak kadar güçlü değil, 4 GB yeterli.
Bazı videolarda 8gb sürümü daha fazla performans veriyor. Fazla gb göz çıkarmaz.

Msi marka olan RX 470 4 GB'ı i3 6100 ile kullanıyorum, ekran kartından yana hiç sıkıntı yaşamadım, i3 6100 işlemci için darboğaz yapar diyorlar ama ben öyle değerlerle çok uğraşmadığım için göremedim, gözle görülür bir fark da yok. Ekran kartı Far Cry 4'de en yüksek 71-74 derece arasında dolaşıyor. GTA 5 gibi oyunları oynamadığım için FPS performansını bilmiyorum.
Metro 2033 Redux da MSAA'ydı galiba onu en yüksek x4 yapınca menüde dahi kasıyor. X2 de oynayabiliyorum rahat.
Dying Light oyununda da çim ayarları ve gölge ayarlarını en yüksek yapınca karakteri etrafında döndürürken hafif takılmalar oluyor, belki oyundan kaynaklıdır.
Ekran kartı hakkında bilgin olsun diye yazdım. Genel olarak parasının hakkını veriyor, memnunum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı