Arkadaşlar elimde RX470 mining var, bu kart geçen gün boşta bırakmıştım ve bir anda kapandı. Bir daha açmaya çalisiyorum fakat kartın yeşil ısığı yanıp hemen sönüyor ve sistem start almıyor, bunu nasıl çözerim?
(APU çalışıyor)
Arkadaşlar elimde RX470 mining var, bu kart geçen gün boşta bırakmıştım ve bir anda kapandı. Bir daha açmaya çalisiyorum fakat kartın yeşil ısığı yanıp hemen sönüyor ve sistem start almıyor, bunu nasıl çözerim?
(APU çalışıyor)
Toptancı. Genelde arızalı yada mining den çıkmış kartlar toplanır, temizlenir, tamir gerekiyorsa tamir edilir o şekilde satılır. Şuan arızayı uzaktan kesin bilemem. Ne kadar oldu alalı?
Toptancı. Genelde arızalı ya da miningden çıkmış kartlar toplanır, temizlenir, tamir gerekiyorsa tamir edilir o şekilde satılır. Şu an arızayı uzaktan kesin bilemem. Ne kadar oldu alalı?
Biraz deneyim ve göz aşinalığı ile kartın tamir görüp görmediğini anlaşılabilir. Ekran kartı vidaları çok aşınmış mı? Fotoğraf ekleyebilir misiniz kartın arka kısmını?
Biraz deneyim ve göz aşinalığı ile kartın tamir görüp görmediğini anlaşılabilir. Ekran kartı vidaları çok aşınmış mı? Fotoğraf ekleyebilir misiniz kartın arka kısmını?
İnternette güvenlik etiketi satılıyor. Ve bazı yöntemlerle güvenlik etiketine zarar vermeden kartın içi açılabiliyor. Güvenlik etiketi tek başına bir etken değil artık bana sorarsanız.