RX 470 sistem bir anda kapandı ve açılmıyor

Lowlyy

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar elimde RX470 mining var, bu kart geçen gün boşta bırakmıştım ve bir anda kapandı. Bir daha açmaya çalisiyorum fakat kartın yeşil ısığı yanıp hemen sönüyor ve sistem start almıyor, bunu nasıl çözerim?
(APU çalışıyor)

Dahili grafik birimi çalışıyor GPU takınca start almıyorsa sorun GPU'da gibi. Besleme arızası olabilir. Belki de daha kötüsü. Kart tamir görmüş müydü?

Bildiğim kadarıyla derken? Satıcı mı öyle söyledi yoksa açıp baktınız mı? Isıtma işlemi ile ölü kartı bir süreliğine diriltmiş bile olabilirler.

Yani toplancidan aldım denebilir. Kartın içine baktığımda ise arza vb bir şey görmedim adama sorduğumda temiz kartlar demişti.

Yani toplancidan aldım denebilir. Kartın içine baktığımda ise arza vb bir şey görmedim adama sorduğumda temiz kartlar demişti.
Toptancı. Genelde arızalı yada mining den çıkmış kartlar toplanır, temizlenir, tamir gerekiyorsa tamir edilir o şekilde satılır. Şuan arızayı uzaktan kesin bilemem. Ne kadar oldu alalı?

Biraz deneyim ve göz aşinalığı ile kartın tamir görüp görmediğini anlaşılabilir. Ekran kartı vidaları çok aşınmış mı? Fotoğraf ekleyebilir misiniz kartın arka kısmını?

Güvenlik etiketi üstündeydi kartın. Aynı adamdan arkadaşta kart aldı onunlininde üstünde güvenlik etiketi vardı.

Biraz deneyim ve göz aşinalığı ile kartın tamir görüp görmediğini anlaşılabilir. Ekran kartı vidaları çok aşınmış mı? Fotoğraf ekleyebilir misiniz kartın arka kısmını?

Güvenlik etiketi üstündeydi kartın. Aynı adamdan arkadaşta kart aldı onunlininde üstünde güvenlik etiketi vardı.

Dosya Ekleri

• IMG_20250519_162824.jpg
    367,4 KB · Görüntüleme: 10
Son düzenleme:
İnternette güvenlik etiketi satılıyor. Ve bazı yöntemlerle güvenlik etiketine zarar vermeden kartın içi açılabiliyor. Güvenlik etiketi tek başına bir etken değil artık bana sorarsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…