RX 480 fazla ısınıyor mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Marka tercihi eğer alacağın model de kart soğutması yapan firma ile ilgili herhangi bir kronik sorun falan bulunmuyorsa ve ya kartta ısınma sorunu yoksa zevkine göre istediğin kartı alabilirsin. Bütün markaların performansı da birbirine yakın.

Marka tercihi eğer alacağın model de kart soğutması yapan firma ile ilgili herhangi bir kronik sorun falan bulunmuyorsa ve ya kartta ısınma sorunu yoksa zevkine göre istediğin kartı alabilirsin. Bütün markaların performansı da birbirine yakın.
Evet, ben zaten daha önceden Sapphire Nitro olan modelini tercih etmiştim fakat yapılan testlerde Sapphire modellerinin diğerlerine göre biraz fazla ısınması insanı bi düşündürüyor :kararsız:

Sapphire diğerlerinden daha fazla performans verir, ancak soğutması daha kötü olur. Tabi karttan karta değişir ama tehlikeli ısılara gelmediği sürece Sapphire alınabilir. Tehlikeli ısılara da çıkmaz zaten.

Sapphire diğerlerinden daha fazla performans verir, ancak soğutması daha kötü olur. Tabi karttan karta değişir ama tehlikeli ısılara gelmediği sürece Sapphire alınabilir. Tehlikeli ısılara da çıkmaz zaten.
Anlamadım "Sapphire" fanboyluğunuzu da neyse.

Bana fanboy demeden önce, kendi fanboyluğunuza bakın. Ben yukarıda objektif bir yorum paylaştım, ancak siz klasik, bilgisiz bir fanboysunuz görüldüğü kadarıyla.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

rx 470 kullanıyorum 60 dereceyi geçtiğini görmedim daha asus 4 gb strix modeli

Strix modeli gayet iyi bir soğutmaya sahiptir. 60 derece çok iyi bir değer.

Bu video da Sapphire RX 480 stres testinde 78-72 dereceleri arasında geziyor, umarım bir daha bir kişiye fanboy demeden önce bir daha düşün, kullanmadan kulaktan dolma bilgilerle yalan yanlış bilgi vermezsin artık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı