RX 480 sistem alınır mı?

Ekran kartının 1080p de 3 yılı var diye düşünüyorum. Hele bir yükseltme zamanı gelsin o zaman zaten yeni nesil kartlar, işlemciler çıkar.

Yani siz kısaca, sen al sana yeterde artar mı diyorsunuz? Bu sistem ile Cyberpunk RDR2 falan oynanır mı?

Aynen öyle. Ben RX570 ve 2200G ikilisiyle rahatça RDR2 de 70-80FPS görüyordum. RX480 zaten 570'den daha iyi.

Hocam yanıtlarınız için tekrardan çok teşekkürler hafta sonu gidip bakacağım inşallah hayırlısı olur. Eklemek istediğiniz bir şey var mı dikkat etmem gerekenlere?

Aynen öyle. Ben RX570 ve 2200G ikilisiyle rahatça RDR2 de 70-80FPS görüyordum. RX480 zaten 570'den daha iyi.
Hocam full özellikleri bu, Bakabilir misiniz tam halini vermemiştim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-08-02-13-29-19-747_com.sahibinden.jpg
    Screenshot_2023-08-02-13-29-19-747_com.sahibinden.jpg
    73,9 KB · Görüntüleme: 30
Hocam yanıtlarınız için tekrardan çok teşekkürler hafta sonu gidip bakacağım inşallah hayırlısı olur. Eklemek istediğiniz bir şey var mı dikkat etmem gerekenlere?

Hocam Full özellikleri bu, bakabilir misiniz tam halini vermemiştim.

Gayet iyi ileride yükseltirsen GTX 1660 Ti'ya da süper öneririm.

Eyvallah hocam yanıtlarınız için

Hocam aklıma bir şey takıldı bilgisayar mining yapıldığı için ucuz fiyattan satılıyor olabilir mi? Yapılmış olsa almamı önerir misiniz? Satıcı CS:GO oynadığını belirtmişti.

Son düzenleme:
Eyvallah hocam yanıtlarınız için

Hocam aklıma bir şey takıldı bilgisayar mining yapıldığı için ucuz fiyattan satılıyor olabilir mi? Yapılmış olsa almamı önerir misiniz? Satıcı CS:GO oynadığını belirtmişti.

Testleri sorunsuz geçtiği zaman mining olsa bile sorun olmaz

Testleri sorunsuz geçtiği zaman mining olsa bile sorun olmaz
Satıcı testten yana değil telefon ile konuştum gereksiz voltaj veriyor yoruyor bilgisayarı dedi haklı mı? testi nasıl yaptırtabilirim sizce

Technopat Haberler

Geri
Yukarı