RX 480 vs GTX 1060 vs 1070

Fark yok derken. GTX 1060'ın performansı GTX 980'i geçiyor neredeyse.
GTX 1060 GTX 980 i geçmiyor aralarında az bir fark kalıyor he eşit diyebiliriz ama rx 480 alması daha iyi dx 11 de de yakın dx12 %10 oranında daha önde deus ex mankind divided dx12 de 8 fps fark ile geçiyor dx11 de de black ops3 division gibi oyunlarda önde gtx 1060 nerede o kadar iyi anlamadım witcher 3 gibi bir nvidia oyununda bile eşitler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam 1060'ın Msi modelini vatandan alacaktım sitesinde 1060 mağazalarda yazıyordu. Mağazada sorduğumda abi şu an stoklaramızda yok dediler. Dediklerinize göre kartı almadığıma sevineyim mi üzüleyim mi anlamadım. Rx 480'de çok ani fps düşüşleri oluyor deniyor. İnternet videolarından izledim. Şu an vatanda asus strix 1060 var ama 3 fanlı olduğu için kasama sığmıyor. Bir de EVGA 1070 SuperClocked bulunuyor. Arkadaşlar EVGA 1070'i almak iyi bir tercih olur mu? Duruma göre vatandan Odeabank kredisi alacağım. İlginize teşekkür ederim.

Hocam 1060'ın Msi modelini vatandan alacaktım sitesinde 1060 mağazalarda yazıyordu. Mağazada sorduğumda abi şu an stoklarımızda yok dediler. Dediklerinize göre kartı almadığıma sevineyim mi üzüleyim mi anlamadım. Rx 480'de çok ani fps düşüşleri oluyor deniyor. İnternet videolarından izledim. Şu an vatanda asus strix 1060 var ama 3 fanlı olduğu için kasama sığmıyor. Bir de EVGA 1070 SuperClocked bulunuyor. Arkadaşlar EVGA 1070'i almak iyi bir tercih olur mu? Duruma göre vatandan Odeabank kredisi alacağım. İlginize teşekkür ederim.
Gönül rahatıyla alabilirsiniz. Evga güvenilir bir firmadır.

Gönül rahatıyla alabilirsiniz. Evga güvenilir bir firmadır.
Ne alaka rx 480 de gtx 1060 da iyi kart ani fps düşüşü nerde oluyor gösterirsen.

Ne alaka rx 480 de gtx 1060 da iyi kart ani fps düşüşü nerde oluyor gösterirsen.
Size demedim pardon.

Hocam 1060'ın Msi modelini vatandan alacaktım sitesinde 1060 mağazalarda yazıyordu. Mağazada sorduğumda abi şu an stoklaramızda yok dediler. Dediklerinize göre kartı almadığıma sevineyim mi üzüleyim mi anlamadım. Rx 480'de çok ani fps düşüşleri oluyor deniyor. İnternet videolarından izledim. Şu an vatanda asus strix 1060 var ama 3 fanlı olduğu için kasama sığmıyor. Bir de EVGA 1070 SuperClocked bulunuyor. Arkadaşlar EVGA 1070'i almak iyi bir tercih olur mu? Duruma göre vatandan Odeabank kredisi alacağım. İlginize teşekkür ederim.
Nerde oluyor o fps düşüşleri bu konsol değil sabitlenmez fps iki kartda da düşüşler olur full hd için normaldir bu yukarıda attığım videoya bakarsanız rx480 referans kartı gtx 1060 partner üretimle aynı performansı veriyor nvidia oyununda vulkan ve dx12 de daha iyi olmasıyla rx480 sizin için daha iyi bir tercih olacaktır ama sizin tercihiniz

Yarın vatan bilgisayardan evga 1070'i detaylı bir sorayım. Çünkü Malatya'daki vatanın stoğunda yeni kartlardan sadece o var. Enestrtrn hocam youtube inceleme videolarında söylüyorlar. Donanım haber kanalı,shiftdelete vs... izlersen görürsün. Recep abiyle Ali abinin videosunda böyle birşey göremedim. Gerçi driver güncellemesiyle bu sorunun aşılabileceğinin söylüyor kanallar. İnşallah yarın vatanda ya rx 480 yada gtx 1070 alacağım. Birde son olarak rx 480 blower fanda sorun olur mu? Herkese yardımları için teşekkür ederim.

Yarın vatan bilgisayardan evga 1070'i detaylı bir sorayım. Çünkü Malatya'daki vatanın stoğunda yeni kartlardan sadece o var. Enestrtrn hocam youtube inceleme videolarında söylüyorlar. Donanım haber kanalı,shiftdelete vs... izlersen görürsün. Recep abiyle Ali abinin videosunda böyle birşey göremedim. Gerçi driver güncellemesiyle bu sorunun aşılabileceğinin söylüyor kanallar. İnşallah yarın vatanda ya rx 480 yada gtx 1070 alacağım. Birde son olarak rx 480 blower fanda sorun olur mu? Herkese yardımları için teşekkür ederim.
Alabiliyorsanız özel soğutmalı modelini alın ve GTX 1070 ile RX 480 arasında kaldıysanız GTX 1070 alın. Daha sonra ona güzel bir monitör alırsınız.

Arkadaşlar kasamdaki gtx 970 4gd5t oc armor'u satıp birktirdiğim paraylada 1070 alacaktım. Ancak kart arızalığından dolayı 1200 liralık bütçeyle vatan bilgisayar'a gittim. Oradaki alican adlı kardeş abi rx 480 kesinlikle tavsiye etmem dedi. Bende gtx 970'in gaming modelinin almak zorunda kaldım. 1060 içinde fiyatı yüksek ve gelmesi felan biraz uzun sürer dedi. Sonuç olarak herkese yardımları için teşekkür ederim. Msi 970 Gaming alınmıştır. Artık İnşAllah seneye biraz daha para biriktirir 1070 alırız.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı