RX 490 Şehir efsanesi mi?

Al bide burdan yak :D Ortalık karışacak. 1080 e yaklaşamaz bence de ama f/p olarak alınası bir kart olarak 1080 1070 arası olacaktır. 1070 e yaklaşır yani geçemezde

Desteksiz tahmin yapıyorum bence 1070'e yaklaşır 1080'e rakip olamaz. Çıkarsa tabi.

Al bide burdan yak :D Ortalık karışacak. 1080 e yaklaşamaz bence de ama f/p olarak alınası bir kart olarak 1080 1070 arası olacaktır

AMD'nin HBM2 bellekli Vega kartlarından bahsediyorsunuz değilmi? :D Polaris 470, 480 reklamdan ibaretti. Asıl film Vega 490'dan sonra başlayacak.

Amd çok değişik yaptı bu serileri. Yani şimdi orantı yok, RX 470 ile, RX 480 aynı fiyattan satılıyor Amerika'da bu yüzden bir orantı yok. Şimdi 1080'den daha performanslı olur tahmini çok iddalı geliyor bana, bence onu VEGA mimarisiyle başarırlar gibi.

Benim tahminim GTX 1070 ile aynı performansta olacağı yönünde. 2017'nin 2 veya 3. ay civarlarında da çıkar diye düşünüyorum. Daha geç bile olabilir. Herhangi bir duyuru vs. varsa haberim yok sadece tahmin.

AMD'nin HBM2 bellekli Vega kartlarından bahsediyorsunuz değilmi? :D Polaris 470, 480 reklamdan ibaretti. Asıl film Vega 490'dan sonra başlayacak.
AMD pazarlama konusunda çok başarılı ama tabi bu üst seviye kartları varsa ne zaman gelir ayrı bir konu ve GTX 1080 1070 satışlarına ket vurması için geç kalacak gibi. Vardır bildikleri bir şey. HBM2 olması da ayrı bir konu. Merak ediyorum. İncelemeleri izlesem bile yeter. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı