RX 550 4 GB ekran kartı nasıldır?

Beni etiketlediğin mesajımda fiyatları aynı olsa alırdım diyorum 2. ellerden bahsetmedim orada sıfır ürünlerden bahsettim gelip bana 2. el linki atıyorsun nereden bulamadın diyorsun o yüzden öyle tepki gösterdim. Bu arada kazıklanmak istemiyorum ama 0 daha iyi varsa bu fiyata önerilere açığım :)
Kardeşim güle güle kullan geç ama tabi üstüne ekleyebilsen keşke ama 1 ay sonra ne olacağı belli değil ülkede aldıysan kullan (Bende yerinde olsam aynısını yapardım öğrencisin ileride çalışır daha iyilerini alırsın)
 
Beni etiketlediğin mesajımda fiyatları aynı olsa alırdım diyorum 2. ellerden bahsetmedim orada sıfır ürünlerden bahsettim gelip bana 2. el linki atıyorsun nereden bulamadın diyorsun o yüzden öyle tepki gösterdim. Bu arada kazıklanmak istemiyorum ama 0 daha iyi varsa bu fiyata önerilere açığım :). Birbirimizi yanlış anlamışız.

Quadro T400 alabilirsin anca. Başka alternatif zor.
 
Teşekkürler vallahi öyle gönül ister ki daha iyisini alalım ama şartlar malum.
Bak bende Rx6500xt aldım gönlüm Rx6600 istiyor ama o bütçeye çıkamadım ama idare edecez artık ikinci el kart bende almam belki ileride yanına Xbox koyarsın bunuda bir düşün
Quadro T400 alabilirsin anca. Başka alternatif zor.
Bu kartın da oyun performansı çok dengesiz bazı oyunlarda ezer geçer bazı oyunlarda kanser eder çünkü oyun kartı değil
 

Yeni konular

Geri
Yukarı