Ahmetcan.1905.1
Zeptopat
2200G alacağım ve sorum şu RX 550 4 GB alsam Vega 8'den ne kadar performans farkı olur? Bunu merak ediyorum cevaplarınızı bekliyorum...
APU sistem oyun için değil hocam, araştırmadan aldıysanız kendinize lanet okuyun.
Ben de APU kullanıyorum, sürekli sallayıp duruyorsunuz. Almasaydın kardeşim.
Bende APU kullanıyorum ama idarelik aldım ileride ekran kartı almak için zaman kalsın diye çoğu kişi bu niyet ile alır zaten.
Benim de niyetim oydu hocam, gerçi 2 sene oldu ama hala bakıyoruz.
Adam gelmiş salak saçma konuşuyor bir moderatörün de gelip yanlış bilgi olarak işaretlediği yok.
APU Gaming maksadıyla üretilmiş bir şey değil, ofis için Excel açsın, YouTube'da gezsin diye üretilmiş şeyler.
Bilip bilmeden aldıysan bize ne kardeşim, almasaydın.
Çocuktum arkadaş nerden bileyim Samet adisinin suçu tamamen.APU sistem oyun için değil hocam, araştırmadan aldıysanız kendinize lanet okuyun.
Ben de APU kullanıyorum, sürekli sallayıp duruyorsunuz. Almasaydın kardeşim.
O zamanlar bilgisizdim artık bir şey bilmeden hiçbir şey almam.Ne olur dalga geçiyorum deyin. APU işlemciye ekran kartı takılmaz da ne demek?
Hocam zaten açar her oyunu ama yüksek performans vermez. Öyle olsa biz neden ekran kartlarına o kadar paralar veriyoruz? Keşke internetten testlere baksaydınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.