RX 550 mi GT 1030 mu?

Bütçe
750₺
Arkadaşlar 3 ay içerisinde sistemimi ekran kartı alarak yükselteceğim. 750 lira bütçem var. 2. el almak istemiyorum. GT 1030 ile RX 550 arasında kaldım. Bir oyunda RX 550 3 FPS ile geçiyor, bir oyunda GT 1030 3 FPS ile geçiyor. Sizce hangisi daha mantıklı? Genellikle rekabetçi oyun takılırım ama artık Witcher 3, GTA 5 falan da oynayacağım. Hangi kartı tercih etmeliyim?
Sistemim:
Athlon 3000G.
2x4 GB 2400 (OC to 3200) RAM.
A320M-H anakart.
Aerocool VX Plus 400W PSU.

RX 550:

GT 1030:

Bütçem 750₺.

Bir de ikisinin de içerisinden sticker çıkıyor mu? Yapıştıracağım da kasaya, güzel duruyor.
Gt 1030.
Ama fanlı olan bir model bulun.

Bu arada bütçeni arttırıp RX 560 almamaya emin misin?

Ciddi performans kaybı var.
Hocam, inanın almak isterim ama babam buna çok sıcak gözle bakmaz. Ben 600 lira deyince zaten zar zor kabul edicek. (Para benim bursum) Bir de adama 1000 liraya alıyorum dersem bana 'Ulan oğlum ben günde 100 lira kazanmak için kaç saat dükkanda bekliyorum.' diyeceğine adım gibi eminim, hatta bu aralar sokağa çıkma yasağından dolayı da o kadar kazanmıyordur bile, o yüzden gerçekten çok ayıp olur, ben de söyleyemem. RX 550 yeter ne olacak.

Hocam, inanın almak isterim ama babam buna çok sıcak gözle bakmaz. Ben 600 lira deyince zaten zar zor kabul edecek. (Para benim bursum) Bir de adama 1000 liraya alıyorum dersem bana 'Ulan oğlum ben günde 100 lira kazanmak için kaç saat dükkanda bekliyorum.' diyeceğine adım gibi eminim, hatta bu aralar sokağa çıkma yasağından dolayı da o kadar kazanmıyordur bile, o yüzden gerçekten çok ayıp olur, ben de söyleyemem. RX 550 yeter ne olacak.

Hocam aldınız mı RX550 ekran kartını? Aldıysanız memnun musunuz?

Şubat maaşım yatmadı daha. Almadım, ama almayı düşünüyorum. Acaba fiyatlar düşer mi ki diye düşünüyorum. Alacağım herhalde, ama pişman olmayacağımı düşünüyorum. Güzel kart.

Teşekkür ederim. Umarım fiyatlar düşerde daha uyguna alabiliriz. Bende almayı düşünüyorum ama 4 GB olanın fiyatında düşmeler olursa onlara da yönelebilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı