RX 550 mi GT 1030 mu?

Attığın model fansız. Ayrıca, yazdıklarımı okumuyor musunuz a**? İkisi de aynı performans düzeyinde kartlar diyorum. İndirimde yakalanırsa GT 1030 alınır.

Konuda bir fikir beyan etmiyorsun. Nvidia sürücüleri daha iyi deyip duruyorsun. Ben de sana sürücülerin bu modelde bir fark yaratmadığını söylüyorum. Sonraki mesajında tekrar aynısını yazıyorsun.
Sürücüler zaten özellik bakımından fark yaratıyor demedim ki? Neden kelime türetiyorsun. Sürücü kanadında AMD hala baş ağrıtıyor diyorum. Model farketmiyor zaten. Ben kararlı sürücüden bahsediyorum. 3 bilgisayarımın 2'sinde AMD kullandım. Bu mu fanboyluk? Emin ol tecrübe ettiğim için sürücülerini beğenmiyorum diyorum. Ve evet nvidia sürücüsü çok daha kaliteli hizmet sunuyor. Baş ağrıtmıyor. Sorun çıkarmıyor. Sen hala gelmiş modelde fark yaratmıyor diyorsun. Giriş seviyesi kartlarda ne özellik sunacak zaten. Kararlılıktan bahsediyorum.
 
Attığın model fansız. Ayrıca, yazdıklarımı okumuyor musunuz a**? İkisi de aynı performans düzeyinde kartlar diyorum. İndirimde yakalanırsa GT 1030 alınır.

Konuda bir fikir beyan etmiyorsun. NVIDIA sürücüleri daha iyi deyip duruyorsun. Ben de sana sürücülerin bu modelde bir fark yaratmadığını söylüyorum. Sonraki mesajında tekrar aynısını yazıyorsun.

GT 1030 zaten ısınmayan bir model olduğu için fan ekleyip ekstradan para vermeye gerek yok .
 
Bende şuan ikisi arasında kaldıgım için konuya mesaj atıyorum. resme göre GT 1030 alasım var 699 tl 1030 RX 550 650 tl
 

Dosya Ekleri

  • Ekraasdasn Alıntısı.PNG
    Ekraasdasn Alıntısı.PNG
    67,8 KB · Görüntüleme: 39

Yeni konular

Geri
Yukarı