RX 550 sistem Bus World'de anlık takılmalar oluyor

İşletim sistemi
Windows 10

Lientum

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: AMD RX 550 4GB | İşlemci: i5-3570 (4x) | Ram: 12GB(8x4) DDR3 | Anakart: HP | Monitör: Lenovo Thinkvision 60Hz | Klavye: Gamepower Warlock Compact Red Switch | Mouse: Claw's Titan X1 | PSU: FEEL 460W MAX POWER
RAM
12 GB 1600MHz
Ekran kartı
RX 550 4GB
İşlemci
i3-3570
Merhaba arkadaşlar. Bus world isimli oyunda sürekli anlık takılmalar yaşayıp duruyorum. Oyunu bilmeyeniniz varsa Steam'de 0.49 dolara satılan bir otobüs oyunu. Senaryolar vs. var insanları alıp felaketten kurtarıyorsunuz vs. ama dünden beri yaşadığım bir sorun var oyun 20-30FPS'de anlık droplar yiyor. Bu sorunu bir türlü çözemedim. Oyunu oynayan çok fazla insan yok bilindik bir oyun değil belki genel bir sorundur.
Video linki:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba arkadaşlar. Bus world isimli oyunda sürekli anlık takılmalar yaşayıp duruyorum. Oyunu bilmeyeniniz varsa Steam'de 0.49 dolara satılan bir otobüs oyunu. Senaryolar vs. var insanları alıp felaketten kurtarıyorsunuz vs. ama dünden beri yaşadığım bir sorun var oyun 20-30FPS'de anlık droplar yiyor. Bu sorunu bir türlü çözemedim. Oyunu oynayan çok fazla insan yok bilindik bir oyun değil belki genel bir sorundur.
Video linki:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

SSD'ye mi kurulu HDD'ye mi?

Ayrıca işlemci kendini zorluyor da olabilir.

HDD'ye kurulu hocam tek harddisk var. İşlemcim zaten düşük i5-3570 var. Ama 30fpsde anlık takılma oluyor 5-10fps'e de düşmüyor sorun orda. Bir anda 5-10fps'e düşüp geri çıksa işlemci zorlanıyor diyeceğim ama sabit 30fpsde böyle takılma olması biraz anormal değil mi?

Ayrıca oyun i5-4460 işlemci istiyor bende i5-3570 var fazla zorlanacağını düşünmüyorum ekran kartı tarafıında zorlanabilir biraz.

HDD'ye kurulu hocam tek hard disk var. İşlemcim zaten düşük i5-3570 var. Ama 30FPS'de anlık takılma oluyor 5-10FPS'e de düşmüyor sorun orada. Bir anda 5-10FPS'e düşüp geri çıksa işlemci zorlanıyor diyeceğim ama sabit 30FPS'de böyle takılma olması biraz anormal değil mi?

HDD de normal. Ayrıca i3 seçtiğin için zorlanabilir i5 de zorlamaz. Bir de ekran kartı fazla iyi değil. 550 bende kullanıyordum.

HDD sağlığına baktın mı hiç.

HDD de normal. Ayrıca i3 seçtiğin için zorlanabilir i5 de zorlamaz. Bir de ekran kartı fazla iyi değil. 550 bende kullanıyordum.
Hocam zaten para biriktirebilirsem değiştireceğim hepsini. Ryzen 5 3600 ile RX5600XT alacağım. Ama mesela bu oyunda en düşük çözünürlükte oynarken 50fps'de bile yapıyor bu takılmayı. Bir sorun var oyunda ama çözemedim.

Hocam zaten para biriktirebilirsem değiştireceğim hepsini. Ryzen 5 3600 ile RX 5600XT alacağım. Ama mesela bu oyunda en düşük çözünürlükte oynarken 50FPS'de bile yapıyor bu takılmayı. Bir sorun var oyunda ama çözemedim.

Bazı programlae var sağlıkla alakalı. Sağlık düştükçe donmalar vs çok oluyor.

Bazı programlae var sağlıkla alakalı. Sağlık düştükçe donmalar vs çok oluyor.
Bakacağım hocam. Ama şu sorun başka bir şey ya. Çok değişik bir sorun hayatımda ilk defa karşılaşıyorum neredeyse.

Bakacağım hocam. Ama şu sorun başka bir şey ya. Çok değişik bir sorun hayatımda ilk defa karşılaşıyorum neredeyse.

RAM'i sonradan mı 4 ilave ettiniz.

Şöyle söyleyeyim bu oyuna başladığınızda 8 RAM varken 4 daha mı eklediniz.

Yoksa önceden var mıydı?

Yoksa önceden var mıydı?
Yok hocam önceden takılıydı ramler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı