RX 550 sistem GTA V açar mı?

Arkadaşlar PC'm linktekidir. GTA V'i hangi ayarlarda ve kaç FPS de açar? Boşuna indirmek istemiyorum.

Sakın Turbox alma 2.nesil islemci var. Bence bunun yerine Ryzen APU islemcili bir PC toplayabilirsin. Aldıysanda geçmiş olsun.

Hocam CS bir 60-100 alırsınız.
Çünkü benim kuzende 750 Ti var ve aynı performansı veriyorlar. O da 90-120 alıyor çünkü i5-9400F var. Sizde 2. nesil olduğunu sayarsak 50-100/ 60-90 arası gidip gelir diye düşünüyorum.
Büyük ihtimal değerler linkteki gibi olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bende 750 Ti kullanıyorum ve orta ayarlarda genelde 200 FPS oynuyorum, üstelik işlemcim i5 4460. Kuzeniniz nasıl o kadar düşük alıyor garibime gitti.

Arkadaşlar PC'm linktekidir. GTA V'i hangi ayarlarda ve kaç FPS de açar? Boşuna indirmek istemiyorum.

Benim sana önerebileceğim PC TUCO-I10100/INTEL i3 10100/8GB DDR4/480GB SSD | ITOPYA
Budur birazcık kendime göre konfigüre edersen inan bana Turbox'dan 10 kat daha iyi performans verir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı