RX 5500 XT oyunlarda düşük FPS

turkues

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Yakın bir zamanda RX 5500 XT 4 GB 8 GB RAM ve R3 3100'lü bir sistem almıştım. Ancak Fortnite'da Epic ayarlarda 55 FPS, GTA 5'te 48 60 arası, Apex Legends 50 60 arası FPS alıyorum. Bunun bir çözümü var mıdır?

Ve acaba ekran kartı fanlarını nasıl ayarlayabilirim?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    67,3 KB · Görüntüleme: 152
Monitörünüz 60Hz ise FPS sınırlandırma açık olabilir.
75 hz ve fps sabitleme kapalı
Merhabalar. Yakın bir zamanda RX 5500 XT 4 GB 8 GB RAM ve R3 3100'lü bir sistem almıştım. Ancak Fortnite'da Epic ayarlarda 55 FPS, GTA 5'te 48 60 arası, Apex Legends 50 60 arası FPS alıyorum. Bunun bir çözümü var mıdır?

Ve acaba ekran kartı fanlarını nasıl ayarlayabilirim?
Burdaki görselde ekran kartının mhz sini azalttım ondan olabilir mi?

Çok fazla düşmez frekans ayarlarıyla. Virüs bulaşma riski var mıydı sisteme? Genelde driver ve bu tarz problemler sıkıntı çıkartıyordu bana.

Ekran kartının frekanslarını normale çekince WattMan hatası vermiyorsa bir de öyle dener misin?
Fotoğrafa bakmamıştım sen bayağı düşürmüşsün.

Sistemi ilk kurduğunuzda BIOS güncellemeden önce Windows kurarsanız bu tarz sorunlarla karşılaşılabiliniyor.

Ben İncehesap'tan aldı. Onlar ayarları yapmışlar diye düşünüyorum.
Valorant'ta bir deneyeyim dedim, 30 40 FPS arttı. Valorant'ta 30 40 FPS arttığı zaman GTA 5 ve Fortnite gibi oyunlarda da 10 20 FPS artar mı?

Sorun çözüldü yani?

Ben İncehesap'dan aldı onlar ayarları yapmışlar die düşünorum.
Valorant'ta bir deneyeyim dedim 30 40 FPS arttı.
Valorant'ta 30 40 FPS arttığı zaman GTA 5 ve Fortnite gibi oyunlarda da 10 20 FPS artar mı?
Evet artış olur. İleride Dual Channel 8*2 RAM yapın sistem daha da stabil çalışır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı