RX 5500XT 8 GB vs GTX 1650S 4 GB

ple4se

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi bu iki ekran kartı arasında kaldım. Yaptığım araştırmalara göre 1650 Super'in daha iyi bir ekran kartı olduğu söyleniyor fakat YouTube'da Benchmark testlerine baktığımda neredeyse hiç fark yok. Bazı oyunlarda 1650 bazı oyunlarda 5500XT daha iyi görünüyor. Anladığım kadarıyla yurtdışında 1650S, 5500XT'den daha ucuz olduğu için herkes 1650S'i öneriyor fakat benim İncehesap'ta baktığım sistemlerde 5500XT 8 GB bile 1650S'in 4 GB'sinden ucuz ya da aynı fiyat. Şimdi yeni nesil oyunlarında geleceğini ve 8 GB'nin 4 GB'ye olan avantajını kullanabileceğimi düşünecek olursak RX 5500 XT'yi almayı daha mantıklı görüyorum. Ayrıca 5500XT'nin son zamanlarda gelen güncellemeler ile ilk cıktığından çok daha güçlü bir durumda olduğu kullanıcılar tarafından belirtiliyor.

Siz ne dersiniz? Aynı fiyata 5500XT 8 GB mi yoksa 1650S 4 GB mi?

Hocam 1650S'in 5500XT'den daha yüksek FPS alabileceği bir oyun olduğunu sanmıyorum yeni driverlar ile.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu an 5500XT bu videodakinden de performanslı bir kart yeni WHQL driver ile. Neredeyse 1660S seviyesine geldi 5500XT.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı