RX 5500XT "sürücüsü çöktü" hatası

AMD Cleanup Utility indirebilirsin. Hem aynı işi yapıyor hem daha pratik.

Sürücüyü kurdum sizin dediğinizi. Eğer aynı hatayı alırsam 21.5.1 WHQL indireceğim. Olmazsa etiketleyip yazarım.
Valorant'a girerken böyle bir hata aldım bu sürücüyü kurduktan sonra.

Dosya Ekleri

• unknown_2021.09.03-17.42_1.png
    unknown_2021.09.03-17.42_1.png
    164,9 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Sürücüyü kurdum sizin dediğinizi. Eğer aynı hatayı alırsam 21.5.1 WHQL indireceğim. Olmazsa etiketleyip yazarım.

Senin sıkıntın farklı yerde. Sürücü de bu ayardan sebep patlıyor gibi. DirectX vb. onarıp yeniden yüklemeyi dene.

Hocam DirectX'ten hiç anlamıyorum. İnternetten araştırmanızı öneririm ben aramaya yazınca çıkıyor bir şeyler, siz de bir bakın.

21.6.1 WHQL sürümü. XFX markası ve OC yapmadım.

Sadece Valorant'ta. En çok oynadığım oyun da Valorant.

Valorant zaten sıkıntılı özellikle driver yönünden çok açığı var sorun Valorant'ta driverini güncelle ve oyunu yeniden yükle düzelmezse yapacak bir şeyin yok Valorant'ı çıkmaz ayın son çarşambasına düzeltmelerini bekleyeceksin konunun çözümü net budur.
DirectX yeniden yükle güncelle.
Senin sıkıntın farklı yerde. Sürücü de bu ayardan sebep patlıyor gibi. DirectX vb. onarıp yeniden yüklemeyi dene.

Hocam kronik Valorant.Uyumlu driveri bulana kadar uğraştıracak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı