RX 560 için i5 9400 vs i5 10400F

Genel olarak değiştiriyorlar ya lafım ona. Yine de aynı soket olmasına rağmen desteklemeyecek olması saçmalık.

Soket değiştirmek faydalıdır umarım bunun bilincindesinizidir.

Ryzen'in soket değiştirmeden devam etmesi performansı vesaire kötü kıldığını sanmıyorum.

O anlamda değil teknoloji anlamında faydalı. Mesela 12.nesil Intel ailesi LGA 1700 soket olacak bu da yeni nesil işlemciler kare değil dikdörtgen olacak anlamında. Ve faydaları var

O anlamda değil teknoloji anlamında faydalı. Mesela 12.nesil Intel ailesi LGA 1700 soket olacak bu da yeni nesil işlemciler kare değil dikdörtgen olacak anlamında. Ve faydaları var
Kesinlikle faydasız demiyorum zaten ama Intel'in AMD'ye göre bir sürü farklı soketi var ve Ryzen'e göre çok sık değiştiriyorlar.

Kesinlikle faydasız demiyorum zaten ama Intel'in AMD'ye göre bir sürü farklı soketi var ve Ryzen'e göre çok sık değiştiriyorlar.

Doğrudur bana göre Intel işin para kasma işine daha yatkındır. Fakat kullanıcılarada faydaları vardır kesinlikle faydasız demeyiniz. Ayrıca AMD yaptığıda kötü bence en fazla aynı soket 3 veya 4 nesil kalmalı Intel çok değiştiriyor AMD ise az.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı