- Makaleler
- 2
Hayır aslında yükü ekran kartına bindirmeniz lazım oyunlarda 60 FPS alabileceğiniz en yüksek değerlere çekin darboğaz gittikçe azalacaktır. Overclock'un amacı genelde oyunlarda FPS'yi arttırmaktır ama sizin durum farklı siz daha fazla FPS alıp darboğazı en aza indirmek istiyorsunuz o yüzden ufak bir overclock yapılabilir sanırım.Darboğaz benim bildiğim ekran kartının işlemciye göre daha iyi olması. İşlemcim zaten kötü olduğu halde ekran kartının performansını arttırır isem daha da kötü bir hale gelmez mi?
Gelir. OC'yi ekran kartına değil işlemciye yapman gerek şu an ki durumda. O işlemciyi kullandım daha önce. Maalesef çok zayıf bir işlemci. GTX 950'yle bile darboğaz oluyordu.Darboğaz benim bildiğim ekran kartının işlemciye göre daha iyi olması. İşlemcim zaten kötü olduğu halde ekran kartının performansını arttırır isem daha da kötü bir hale gelmez mi?
Ama işlemciye olmuyorsa ekran kartına yapıp yükü tamamen ekran kartına yüklemekte mantıklı olabilir.Gelir. OC'yi ekran kartına değil işlemciye yapman gerek şu an ki durumda.
RX 470 ile performans alabiliyor musun 2. el alsam nasıl olur satmayı düşünüyor musun ya da ?Hocam bence hiç yapmayın öyle aşırı bir fark olmuyor boşuna kartınızı yormayın ömrü kısalmasın geçen ben RX470'i yaptım en fazla 5 fps fark etti o farkada kartı öldürmeye değmez bence ama tabi yine siz bilirsiniz.
Hocam ben 2.el aldım RX 470 8GB MSI ARMOR normalde piyasası 600-700 arası bu kartın ama ben 500TL'ye buldum yanınada bir tane X3440 Xeon taktım aslanlar gibi çalışıyor açamadığı oyun yok oyun testleri isterseniz söyleyin size discord linki atayım oradan konuşalım.RX 470 ile performans alabiliyor musun 2. el alsam nasıl olur satmayı düşünüyor musun ya da ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.