RX 560 sistem düşük FPS

Darcyrose

Hectopat
Daha fazla  
Donanımlarım:
Intel i3 4130.
4+4 GB RAM 1600MHz.
Sapphire Pulse Radeon RX 560 4 GB.
120GB SSD+500GB HDD.

CS:GO 80-160 (her şey düşük ayarlar)
LoL 40-130 (orta ayarlar)
Shadow of the Tomb Raider: Oyun esasında maksimum 50 FPS alıyorum(medium ayarlar)

İşlemcim 65 dereceleri görüyor.
Ekran kartım 55-65 o aralarda geziyor.

Attığım ekran görüntüsünde ise graph bölümünde FPS'in yanında var bulunuyor. Rekabetçi maç içinde o birden 10-12 bazen 20 bazen 5 oluyor ve o arttığında FPS'im düşüyor oyunum çok takılıyor ekran kartı ayarlarımda bir sıkıntı mı var. Yoksa başka bir şeyde mi yardımcı olursanız sevinirim.

Ayrıca attığım ekran görüntüsünde botlara karşı lobi açıp botları oturumdan attım.

Görüşlerinize açığım bu konular hakkında pek bir bilgim yok yaptığınız yorumları ona göre yapmanızı rica ediyorum. Teşekkürler:)

Dosya Ekleri

• resim_2021-01-06_234022.png
    resim_2021-01-06_234022.png
    1,9 MB · Görüntüleme: 54
Bende de aynı sorun oluyordu 2020'nin ilk driverlarından birisini yükledim sorun çözüldü.

Bende de aynı sorun oluyordu 2020'nin ilk driverlarından birisini yükledim sorun çözüldü.

Deneyeceğim
Termal macunu yenileyin ve sistemi temizleyin ama islemciniz düşük yine de dediklerimi yapın işe yarayabilir

Kasamı her zaman temiz tutmaya özen gösteriyorum ama termal macun hiç değiştirmedim, sanırım değiştirmem gerekiyor termal macununu, teşekkürler

Deneyeceğim

Kasamı her zaman temiz tutmaya özen gösteriyorum ama termal macun hiç değiştirmedim, sanırım değiştirmem gerekiyor termal macununu, teşekkürler
Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama stabil sürücüyü yükleyince sorununuz çözüldü mü? Bende de aynı sorun var da.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı