RX 560 ve FX 6100 Düşük FPS sorunu

╚/"-GG-"\

Centipat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi kullanmakta olduğum parçalar orta derece de iyi yani ama iş oyunlara gelince en düşük ayarda bile çok kötü sonuç alıyorum.
Eski sistemim olan 1 GB'li ekran kartlı bilgisayarım da bu sistemden daha iyi performans alıyordum.
Tüm parçaları değiştim eski sistemin kat farkı açarak yükseğini aldım ama çok berbat bir hale geldi neden böyle oldu anlamadım.

CPU ( İŞLEMCİ ) : AMD FX(tm)-6100 Six-Core Processor 3.30 GHz
Anakart : MSI 970A-G46 (MS-7693)
RAM ( BELLEK ) : Corsair Dominator Platinum CMD16GX3M2A2133C9 ( x2 8gb Top. : 16 GB )
GPU ( EKRAN KARTI ) : Sapphire Radeon RX 560 4 GB GDDR5 128 Bit
PSU ( POWER ) : HADRON 650 WAT Güç Kaynağı

Çözüm
Sıkıntıya anlam veremedim imzam da bulanan sistemi kullanıyorum. Fakat RX 570 le olmasına rağmen sadece Battlefield gibi çok fazla CPU istiyen oyunlar da düşüş alıyorum. Sürücelerinizi güncelleyin anakart sürücülerinizi özellikle kontrol edin MSI anakartlar sıkıntılıdır AM3 platformunda MSI 760a dan bilirim. Ve Afterburner gibi 3. Parti yazılımlardan neyin yanlış olduğuna ısı değerlerine bakmanızı öneririm.
Arkadaşlar Benim Favorim AMD Dir Ne Derseniz Deyin Kalkıp Millete 1080 p 2k da Kalkıp İntel Eziyor Amd yi Demeyin Oyunculuk 4k Da Belli Eder Kendini İntel Bu Zamana Kadar 6 Çekirdek Yapmıştı En Son Amd Ryzen Çıkartınca 8 Çekirdek 16 Çekirdek ve 32 Çekirdek Olunca İntel En Fazla 10 Çekirdek Yaptı Ve Bu Arada Demekki Amd İnteli Resmen Ezdi Diyebiliriz İntelciler 6 Çekirdek İle 5 GHZ Oluyor Diye Hava Atarken Amd 8 Çekirdek 4,40GHZ Yapıyor Diye Ezdiniz Mi Yani 6X50=
300 Eder Peki Amd ye Gelelim 8X4,40=352 Yapıyor Hangisi Eziyor 300 352 den Güçlümü Gidin Lütfen Tek Çekirdeği İntelin Amdden İyi Olabilir Ama Tam Yükte Görelim Hangisi İyi :) :) Ha Bu Arada İNTEL Ram Hızı Desteği 1600 Mhz İse Amd İse 2133 Mhz Ram İstiyor Hangisi Güçlü Buradan Yakınız

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı