Çözüldü RX 5600 XT 90 derece hotspot normal mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Yok 30 dk aralıksız FurMark da degerler hiç bozulmadı zaten şimdi bakım yaptım kartın VRAM padleri yokmuş onları takıp termal macunu degiştim termal padleri takmadan önce Max 69 idi bu yüzden sordum VRAM'ler 78 derece oldu önceden 106 dereceydi. 😀
Çok erken bir bakım kararı olmuş. 150'ye kadar yolu vardı. 😄

Şaka bir yana değerler güzel. Bakım işe yaramış. Sıfır kart gibi hissettiriyordur. Güle güle kullanın.
AMD GPU'ların 110 dereceye kadar hotspot toleransı vardır. Hotspot, GPU üzerinde en yüksek sıcaklığa sahip olan nokta veya bölgeleri ifade eder. Genellikle genel sıcaklık değerinden yüksektir. 10-20 derece arası fark normaldir.

AMD GPU'ların 110 dereceye kadar hotspot toleransı vardır. Hotspot, GPU üzerinde en yüksek sıcaklığa sahip olan nokta veya bölgeleri ifade eder. Genellikle genel sıcaklık değerinden yüksektir. 10-20 derece arası fark normaldir.

Tamamda reis şimdi bütün değerler normal mi diyorsun.

Değerler normal. Bu sıcaklıklar artmaya devam ederse karta bakım yapmanızda fayda var.

Yok 30 dk aralıksız FurMark da degerler hiç bozulmadı zaten şimdi bakım yaptım kartın VRAM padleri yokmuş onları takıp termal macunu degiştim termal padleri takmadan önce Max 69 idi bu yüzden sordum VRAM'ler 78 derece oldu önceden 106 dereceydi. 😀

Şaka bir yana değerler güzel. Bakım işe yaramış. Sıfır kart gibi hissettiriyordur. Güle güle kullanın.

Çözüm

Aynen bir de işin degişik kısmı kartı alalı 6 ay oldu 6 ay boyuncu padsiz calışmış ilk aldıgımda yapmıştım testleri normal falan deyip geçmiştim (ugraşmamakiçin)

150'den yi boş ver kartı acıp sucuk kızarcakdık daha.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı