MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Pek sanmam ama istiyorsanız varsayılan ayarlara çevirebilirsiniz.
Tamamdır teşekkürler. Ayrıca catalina sürümünü de yüklemiştim onu da deneyecektim ancak R5 3600 için hangi efiyi kullansam pek Tamamdır teşekkürler. Ayrıca catalina sürümünü de yüklemiştim onu da deneyecektim ancak R5 3600 için hangi efiyi kullansam pek bilemedim hangisini kullansam daha iyi olur acaba?
Çoğu zaman hazır EFI kullanırken yapımcısı tarafından, kurulum sonrası veya öncesinde SMBIOS yenilemeniz gerektiği hakkında bir not eklenir. Bu konumuzda sizlere GenSMBIOS ile SMBIOS nasıl yenilenir veya kendiniz config yapıyorsanız nasıl oluşturulur, onu öğreteceğim. GenSMBIOS...
Çoğu zaman hazır EFI kullanırken yapımcısı tarafından, kurulum sonrası veya öncesinde SMBIOS yenilemeniz gerektiği hakkında bir not eklenir. Bu konumuzda sizlere GenSMBIOS ile SMBIOS nasıl yenilenir veya kendiniz config yapıyorsanız nasıl oluşturulur, onu öğreteceğim. GenSMBIOS...
Sizin attiginiz ikinci rx 5500 xt yazan efi dosyasını Montereyde kullandim ve apple logosu geldi ancak yukleme yeri 10 15 dk dir ayni yerde takılı kaldi bunu nasil çözebilirim?