Tamamdir.Olabilir, kapatıp deneyin.
Yine ayni sorun oldu.Olabilir, kapatıp deneyin.
Ancak serial/com port alanini bulamadim o yüzden default ayarlarda.Tamamdir.
Yine ayni sorun oldu.
Tamamdir teşekkürler.Bir de bu EFI ile deneyin, olmadı aşağıdaki imaj ile denersiniz.
![]()
macOS Big Sur 11.6.5 (20G527) Created by yusufklncc.zip
drive.google.com
Bios ayarlarını tamamladım ama işlemcimde overclock vardı ondan olabilir mi?Olabilir bende siyah ekranda kalmıştım BIOS ayarlarını kontrol edin videoda 2 kere ayar yapıyorum oraya dikkat edin videoyu inceleyin.
Efiyi denedim ancak yine olmadı. Bende Monterey sürümü vardı onu da deneyeyim dedim ancak yazılarda kalıyor ne yapmam lazım?Bir de bu EFI ile deneyin, olmadı aşağıdaki imaj ile denersiniz.
![]()
macOS Big Sur 11.6.5 (20G527) Created by yusufklncc.zip
drive.google.com
Apple yazılarının orda kalıyor ss atayım bekleyin.Tam olarak nerede kalıyor?
Birde konuyla alakasız olacak ancak 940mx le lolde ortalama kaç fps alabilirim? (Yanımda taşımalık bi laptop alacağım da o yüzden soruyorum teşekkürler şimdiden)Tam olarak nerede kalıyor?
Tam olarak nerede kalıyor?
R5 3600 işlemcisini 4.20 ghz'e çıkarmıştım overclockla bundan kaynaklı olabilir mi?Bu konuya bir bakar mısın?![]()
E5-2687w v2 - Unexpected data for C1 · Issue #537 · Piker-Alpha/ssdtPRGen.sh
Hello, I've attempted to generate a ssdt for my build which is a dual-Xeon E5-2687w v2 setup. Upon boot, I see messages like the following: X86PlatformPlugin::getCPUCStates - Unexpected data for C1...github.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.