RX 5600 XT macOS kurulumunda siyah ekranda kalıyor

SmUUID'den mi bahsediyorsunuz? GenSMBIOS ile yaptıysanız ekranda çıkan hepsini kendi configinizdeki ile değiştirin. Yani sadece SerialNumber değiştirmeyin.
Serial number standart sanırım direk error veriyo ondan değiştirmedim bunun dışında bir şey yapmam gerekir mi amd ek ayarı vs?

Hocam Serial Number değiştirmeyince SMBIOS'u değiştirmiş olmazsınız ki, configinizi atabilir misiniz? Bir de ben bakayım. AMD için ek ayar yapmanıza gerek yok.

Hocam Serial Number değiştirmeyince SMBIOS'u değiştirmiş olmazsınız ki, configinizi atabilir misiniz? Bir de ben bakayım. AMD için ek ayar yapmanıza gerek yok.
Yok değiştirilen kısımları tamamen değiştirdim isterseniz atayım sadece donanım uid'si değişecek mi diye bi tedirgin oldum.

Hepsini değiştirdiyseniz sıkıntı yoktur.
Tamamen tüm sorunları çözdüm hatta oyun bile girdim gereğinden düşük fps veriyordu o da normal sonuçta ekran kartı driveri tam olarak desteklenmiyor. Tüm sorunlar da düzeldiğine göre her şey için teşekkürler.

O ekran kartı sürücüsünden değil hocam, macOS'teki oyunların optimizasyonları gibi nedenlerden kaynaklı. Sonuçta macOS'te pek oyun oynanmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı