bunu nasıl yapabileceğimi bir de siz anlatabilir misiniz anladım sanırım da genel anlamda ne işe yarayacağı ve dikkat etmem gereken noktalarını vs.Google hesabınızı girebilirsiniz büyük ihtimalle ama SMBIOS yenilemeniz her türlü iyi olacaktır. Buradan yapamadıysanız OpenCore Configurator ile PlatformInfo kısmından ayarlayabilirsiniz.
SMBİOS alanında serial numarasını nasıl kontrol edeceğim acaba?Apple kimliği için SMBIOS değiştirmelisiniz, iMacPro1,1 olarak ayarlayabilirsiniz. Güvenlik konusunda da bir sorun yaşayacağınızı sanmam.
Rehber: GenSMBIOS kullanımı
Çoğu zaman hazır EFI kullanırken yapımcısı tarafından, kurulum sonrası veya öncesinde SMBIOS yenilemeniz gerektiği hakkında bir not eklenir. Bu konumuzda sizlere GenSMBIOS ile SMBIOS nasıl yenilenir veya kendiniz config yapıyorsanız nasıl oluşturulur, onu öğreteceğim. GenSMBIOS...www.technopat.net
Sanırım sistemi çözdüm bi tane seri numarası oluşturdum ama bunu nasıl apple üzerinden kontrol edeceğimi anlamadım hangisi ile kontrol edeceğim?Google hesabınızı girebilirsiniz büyük ihtimalle ama SMBIOS yenilemeniz her türlü iyi olacaktır. Buradan yapamadıysanız OpenCore Configurator ile PlatformInfo kısmından ayarlayabilirsiniz.
Apple üzerinden kontrol etmenize gerek yok. Zaten oluşturulan seri numaraları bir Algoritma tarafından oluşturuyor gerçek değiller. Bunun amacı gerçek Apple cihazı gibi görünmek.Sanırım sistemi çözdüm bi tane seri numarası oluşturdum ama bunu nasıl apple üzerinden kontrol edeceğimi anlamadım hangisi ile kontrol edeceğim?
Tamamdır peki işlemin olup olmadığını nasıl anlayabilirim?Apple üzerinden kontrol etmenize gerek yok. Zaten oluşturulan seri numaraları bir Algoritma tarafından oluşturuyor gerçek değiller. Bunun amacı gerçek Apple cihazı gibi görünmek.
Kontrol ettim teşekkürler. İşlemin macos'a tanımlandığını nasil anlarim acaba?Buradan kontrol edebiliyor olmanız lazım.
Kapsamı Görüntüleme - AppleCare ve Garanti
Check your Apple warranty status. Enter a serial number to review your eligibility for support and extended coverage.checkcoverage.apple.com
Donanım Uid koduyla her hangi bir oynama yapmamiza gerek yoktu değil mi?Sol üstten Apple logosuna basıp Bu Mac Hakkında'ya bastığınızda işlediğiniz seri numarası gözüküyorsa olmuştur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.