RX 5600 XT macOS kurulumunda siyah ekranda kalıyor

Google hesabınızı girebilirsiniz büyük ihtimalle ama SMBIOS yenilemeniz her türlü iyi olacaktır. Buradan yapamadıysanız OpenCore Configurator ile PlatformInfo kısmından ayarlayabilirsiniz.

Google hesabınızı girebilirsiniz büyük ihtimalle ama SMBIOS yenilemeniz her türlü iyi olacaktır. Buradan yapamadıysanız OpenCore Configurator ile PlatformInfo kısmından ayarlayabilirsiniz.
bunu nasıl yapabileceğimi bir de siz anlatabilir misiniz anladım sanırım da genel anlamda ne işe yarayacağı ve dikkat etmem gereken noktalarını vs.

Apple kimliği için SMBIOS değiştirmelisiniz, iMacPro1,1 olarak ayarlayabilirsiniz. Güvenlik konusunda da bir sorun yaşayacağınızı sanmam.
SMBİOS alanında serial numarasını nasıl kontrol edeceğim acaba?

Sanırım sistemi çözdüm bi tane seri numarası oluşturdum ama bunu nasıl apple üzerinden kontrol edeceğimi anlamadım hangisi ile kontrol edeceğim?

Son düzenleme:
Sanırım sistemi çözdüm bi tane seri numarası oluşturdum ama bunu nasıl apple üzerinden kontrol edeceğimi anlamadım hangisi ile kontrol edeceğim?
Apple üzerinden kontrol etmenize gerek yok. Zaten oluşturulan seri numaraları bir Algoritma tarafından oluşturuyor gerçek değiller. Bunun amacı gerçek Apple cihazı gibi görünmek.

SmUUID'den mi bahsediyorsunuz? GenSMBIOS ile yaptıysanız ekranda çıkan hepsini kendi configinizdeki ile değiştirin. Yani sadece SerialNumber değiştirmeyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı