RX 5600 XT macOS kurulumunda siyah ekranda kalıyor

Garip hocam, neden panic verdiğini anlayamadım açıkçası. BIOS güncellemesi varsa güncellemeyi deneyebilirsiniz.
Bios update ile big sur sürümünü yüklemeyi başardım ancak interneti açmaya korkuyorum update alır diye açmamı önerir misiniz?

Garip hocam, neden panic verdiğini anlayamadım açıkçası. BIOS güncellemesi varsa güncellemeyi deneyebilirsiniz.
Etherneti tanımıyor bu sorunu nasıl çözebilirim
?

Son düzenleme:
Bu kexti EFI\OC\Kexts'e atın ve confige işleyin.

Bootu hdd e aktardım ethernet kextini buldum ses kextini de buldum sanırım deneyeceğim ek bir kext gerekli olur mu oyun oynamak için vs?

Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim bir de ufak bi sorum olacak apple kimliği ve google hesabımı açıcam da her hangi bir güvenlik sorunu yaşar mıyım?

Hocam BIOS ayarlarını doğru yaptınız mı? Emin misiniz, bende böyle bir durumda kalmıştım daha sonrasında BIOS ayarlarını doğru yapmadığımı fark ettim.

Hocam BIOS ayarlarını doğru yaptınız mı? Emin misiniz, bende böyle bir durumda kalmıştım daha sonrasında BIOS ayarlarını doğru yapmadığımı fark ettim.
Kurulum başarılı ancak kext konusunda bilgim çok az bu sistem için hangi kextleri kullanmamı önerirsiniz?

Apple kimliği için SMBIOS değiştirmelisiniz, iMacPro1,1 olarak ayarlayabilirsiniz. Güvenlik konusunda da bir sorun yaşayacağınızı sanmam.

Apple kimliği için SMBIOS değiştirmelisiniz, iMacPro1,1 olarak ayarlayabilirsiniz. Güvenlik konusunda da bir sorun yaşayacağınızı sanmam.
Kullanımını tam olarak anlamadim da farkli bı yöntemi var midir acaba bunun. Bunu kurmayıp direkt google hesabımı kullanıma alsam her hangi bir güvenlik zafiyeti yaşar mıyım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı