RX 5600 XT mi, RTX 2060 mı?

emirhan026

Hectopat
Aklıma bugün bir soru takıldı. Normalde Ray Tracing ve DLSS olduğu için RTX 2060 almayı düşünüyordum. RX 5600 XT ekran kartında da DLSS teknolojisi gibi bir şey varmış sanırım. Peki ya ray tracing var mı? (Biraz sistem parçası özürlüsüyüm, kusura bakmayın.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Aklıma bugün bir soru takıldı. Normalde Ray Tracing ve DLSS olduğu için RTX 2060 almayı düşünüyordum. RX 5600 XT ekran kartında da DLSS teknolojisi gibi bir şey varmış sanırım. Peki ya Ray Tracing var mı? (Biraz sistem parçası özürlüsüyüm, kusura bakmayın.)

Ben RTX tercih ederdim. Daha fazla performans sunuyor. RTX'de deneyimlemiş olursun.

Aklıma bugün bir soru takıldı. Normalde Ray Tracing ve DLSS olduğu için RTX 2060 almayı düşünüyordum. RX 5600 XT ekran kartında da DLSS teknolojisi gibi bir şey varmış sanırım. Peki ya Ray Tracing var mı? (Biraz sistem parçası özürlüsüyüm, kusura bakmayın.)

RX 5600 XT DLSS ve RTX gibi özelliği yok, olsa da çok FPS alamaz.

Bu arada RT veya DLSS teknolojisi yok RX 5600XT kartında.

RX 5600XT daha çok performans veriyor ayrıca driver sorunları çözüldü şu anda bir problemi yok sayılır, öte yandan RTX2060 kartında Ray Tracing teknolojisi ve hemen hemen (genelleme yapıyorum istisnalar vardır tabii) hiç olmayan driver sorunları, karar senin bence kendin düşün tart kafana yatanı al derim ben.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı