Hocam F/P olarak 5600 XT daha iyi.
FPS için RX.
RT için RTX.
Tercih senin.
Fiyat olarak,
RX, RTX'den 40$ ucuz.
FPS için RX.
RT için RTX.
Tercih senin.
Fiyat olarak ,
RX, RTX'den 40$ ucuz.
Ray Tracing'i açıp oyun oynamalıyım diye kendimi şartlamıyorum benim için hiçbir ifade etmiyor. Suyun üzerine güneş yansıması vs. fakat AMD'nin yazılımsal sıkıntıları kafamı karıştırıyor.
FPS?
İşte RTX 2000 serisinin tek özelliği RTX değil.Başka teknolojileri de var hatta OC potansyieli falan bile 2060'ın daha iyi.
.![]()
EVGA GeForce RTX 2060 KO Review
The $299 EVGA GeForce RTX 2060 KO was announced just days ago, at CES, and is the most affordable entry into RTX gaming. What's surprising is that the KO uses a different GPU than other RTX 2060 Series cards. We take a closer look to see what NVIDIA is bringing to the fight with AMD's RX 5600 XT.www.techpowerup.com
Şunları izlemeni öneririm yani 200-300 TL varsa ve verebiliyorsan 2060 al ya da hazır sistem alacaksan yani iki kart arasından 2060 daha ileri dönük ve sağlıklı ama 5600 XT gerçek F/P.
Yer yer 10FPS kadar fark ediyor ama ortalama olarak aynılar.( +10 FPS RX gösteriyor. )
Tabi AMD optimizeli oyunlarda geçebiliyor ama rekabetçi oyunlarda genellikle NVIDIA önde Fortnite ya da PUBG falan OC ile %10 civarı daha güçlü 2060 ama stock halde 14 Gbps 5600 XT ile benzer FPS yani arada Driver ve teknoloji farkından falan dolayı 2060 daha iyi sadece.
Galax da oldukça iyi.2060'ın Gaming X modeli yok mu internette sadece Gaming Z bulabiliyorum?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.