BlueGoldRS
Hectopat
Sadece oyun olarak hangisi daha iyi performans veriyor? Driver sorunları dışında.
Fun mark testi yaptınız mı? Bendeki sorun şöyle. Valorantta lobide 1000 fps yi geçiyor ve o azman ses çıkarıyor.Hayır. Daha doğrusu ekran kartını şu ana kadar zorlayan hiç bir oyun çıkmadı. Her oyunda 120 fps+.
Fun mark testi yaptınız mı? Bendeki sorun şöyle. Valorant'ta lobide 1000 FPS'yi geçiyor ve o azman ses çıkarıyor.
RX 5600 XT tercih edin derim. MSI Gaming X veya ASUS ROG STRIX modelinden. Soğutma açısından daha iyidir. Bu arada RX 5600 XT sorun yaşayan arkadaşlar eyvallah da RX 5600 XT olmayıp boş boş konuşanlardan sıkıldım. Ben şahsen tek bir sorun bile yaşamadım. He ister alırsın ister almazsın ama sıf Ray Tracing var diye üstüne 300-400 koymak saçma bence.
Ben sana bir şey demedim. Üstüne alınacak olan alınsın.Ben fiyat performans konusunda RX 5600XT'nin daha iyi olacağını ve şu sıralar sıkıntı çıkarmadığını söyledim. Bu boş boş konuşmaya girmez üslubunuza dikkat edin.
RTX 2060. İleride driver sorunlarıyla uğraşmazsınız. 2 3 FPS fark var diye AMD almayın.
Oh aramızda en rahat sensin kardeşimSadece izlemeye geldim NVIDIA fanboyları NVIDIA iyi diyenlere like atıyor, AMD fanboyları AMD daha iyi diyenlere like atıyor.![]()
Ben sana bir şey demedim. Üstüne alınacak olan alınsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.