RX 5600 XT vs RTX 2060

BlueGoldRS

Hectopat
Sadece oyun olarak hangisi daha iyi performans veriyor? Driver sorunları dışında.

Bu bir yanlış bilgilendirme. 5500 veya 5700 serisi daha az sorun yaşıyor. 5600 bayağı bir sorun yaşadı hala az çok yaşıyor. Kartların performansı aynı. Driver sorunları çözülürse alınır.

Şu an RX 5600XT Drive'larında hiçbir sorun yok. Şu anlık en az sorun yaşayan ekran kartlarından biri.

Kim diyor ya 5600xt sorun yok diye . Sapphire pulse modeline sahibim ve bende güncel driverlar sorun çıkartıyor ekran kararma sorunu yaşıyorum. Yeni sistem topladım (2ay oldu) , 3000 serisi ekran kartları çıkıncaya kadar idareden 5600xt almıştım pişmanım sorunlu bir kart .Keşke2060 alsaydım diyorum.

Geçmiş olsun hocam.
@Sis Bombası Kullanan Adam sizde yoktu hani hocam?

Kart sizde varsa ve şu an yok diyorsanız tamam. Geçen haftaya kadar her gün biri konu açıyordu çünkü.

Arkadaşlarım kullanıyor ve şu an hiç sıkıntı yaşamadı. RX 570 kullanan arkadaşım ise sürekli mavi ekran hatası alıyor.

AMD kart kullanan arkadaşlar kendileri sorun yaşamadığı zaman başkasına sorunsuz kart demeyi ne zaman bırakacak bakalım. Heyecanlı bir şekilde bekliyoruz forum olarak.

Arkadaşlar RX 5600XT kullanıyorum. Bundan önce RTX 2060ımı sattım. Artan para ile RAM aldım RX 5600XT daha performanslı bir kart. Evet eskiden Driver sorunları yaşanıyordu ama şu an sıkıntısız çalışıyor. Bir tek benim kartımda Coil Whine var. Ama her kartta rastlanabilir bir durumdur.

ROG STRIX modeline sahibim

RX 5600 XT tercih edin derim. MSI Gaming X veya ASUS ROG STRIX modelinden. Soğutma açısından daha iyidir. Bu arada RX 5600 XT sorun yaşayan arkadaşlar eyvallah da RX 5600 XT olmayıp boş boş konuşanlardan sıkıldım. Ben şahsen tek bir sorun bile yaşamadım. He ister alırsın ister almazsın ama sıf Ray Tracing var diye üstüne 300-400 koymak saçma bence.

Sizin ekran kartınız yük altında Coil Whine sorunu çıkarıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…