AMD driver konularında tecrübesiz. Daha yeni yeni düzeliyor. Belki ileride de sorunları çıkabilir. Nvidia tarafında hiç sıkıntı yok. Adamlar çok iyi yapıyorlar işlerini.
AMD driver konularında tecrübesiz. Daha yeni yeni düzeliyor. Belki ileride de sorunları çıkabilir. Nvidia tarafında hiç sıkıntı yok. Adamlar çok iyi yapıyorlar işlerini.
Arkadaşlar çok saçma bir hal aldı. Güncel RTX gibi teknolojileri kullanmak istiyorsanız 2060, bu teknolojileri kullanmayıp daha ucuz yoldan 1 tık daha fazla performans almak istiyorsanız RX5600xt kullanmanızı öneririm, seçiminizi buna göre yapın.
Ben hayatımda daha çok NVIDIA ekran kartları kullandım ve AMD ekran kartlarında da deneyimim var. Kısaca söylemek olursak şu an AMD F/P açısından NVIDIA'dan üstün şahzen ben RX 5600XT alırdım.
Edit: günümüz için şu anlık AMD F/P
İkisinin performansı başa baş belki RTX Ink'i 3 - 5 FPS daha fazladır ama ardaki fiyat farkını vermeye değmez bence, nasılsa RTX teknolojisinden tam anlamıyla yararlanamyacaksın bence AMD al geç.
İkisinin performansı başa baş belki RTX Ink'i 3 - 5 FPS daha fazladır ama ardaki fiyat farkını vermeye değmez bence, nasılsa RTX teknolojisinden tam anlamıyla yararlanamyacaksın bence AMD al geç.