RX 5600 XT'den RX 570 geçmek mantıklı mı?

NorinRadd

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
lenova ideapad gaming 3
ryzen 5 7535hs
rtx 2050
2x8 gb ram 4800 mhz ddr5
Meslek
organizatör
Ekran kartım Gigabyte 3 fanlı RX 5600XT. Bir arkadaş ile takas yapacağım. RX 570 ve Logitech Momo verecek. Ben ise ekran kartını vereceğim. Sizce geçilir mi?

Yani fiyat olarak neredeyse eşit bir takas denilebilir(arkadaşın daha karlı çıkıyor) fakat ne oynayacağına bağlı. Forza 5 falan oynayacaksan RX 570 ile orta ayarlarda oynarsın. Direksiyona çok ihtiyacın yoksa takas etmemek mantıklı olur.

Yani fiyat olarak eşit bir takas fakat ne oynayacağına bağlı. Forza 5 falan oynayacaksan RX 570 ile orta ayarlarda oynarsın. Direksiyona çok ihtiyacın yoksa takas etmemek mantıklı olur.

Ya anlık heves mi değil mi hiç bilmiyorum. Rica edeceğim belli bir fiyata bir haftalığına kiralayacağım. Anlık heves değilse alacağım. Ama ekran kartımdan çok memnunum. RX 570'de güçsüz bir kart değil çok fazla.

Ya anlık heves mi değil mi hiç bilmiyorum. Rica edeceğim belli bir fiyata bir haftalığına kiralayacağım. Anlık heves değilse alacağım. Ama ekran kartımdan çok memnunum. RX 570'de güçsüz bir kart değil çok fazla.
Oynadığın oyunlara göre değişir fakat 5600XT'ye göre güçsüz bir kart. Arada neredeyse %50 bir performans farkı var. 1 hafta kiraladıktan sonra anlık heves değilse takas düşünülebilir fakat oynadığın oyunlara göre RX 570 ile zevk alamayabilirsin.

Eski bir direksiyon setine benziyor. Takas işini tavsiye etmiyorum arkadaşınızın ekran kartı sağlam mı mesela? Onun dışında madem kiralıyayım diyorsunuz ekran kartınızı hiç vermeyin sadece direksiyonu kiralayın. RX 5500 XT bile RX 570 den daha güçlü bir kart. Zararınıza olacağını düşünüyorum kesinlikle.

Oynadığın oyunlara göre değişir fakat 5600XT'ye göre güçsüz bir kart. Arada neredeyse %50 bir performans farkı var. 1 hafta kiraladıktan sonra anlık heves değilse takas düşünülebilir fakat oynadığın oyunlara göre RX 570 ile zevk alamayabilirsin.

Eski bir direksiyon setine benziyor. Takas işini tavsiye etmiyorum arkadaşınızın ekran kartı sağlam mı mesela? Onun dışında madem kiralıyayım diyorsunuz ekran kartınızı hiç vermeyin sadece direksiyonu kiralayın. RX 5500 XT bile RX 570'den daha güçlü bir kart. Zararınıza olacağını düşünüyorum kesinlikle.

Eski bir direksiyon fakat 1200-1500TL arasında. RX 5600XT RTX 2060 gücünde fakat arkadaşın evinde oynayınca çok zevk almıştım. Kiralıyıp bakacağım.

Eski bir direksiyon fakat 1200-1500TL arasında. RX 5600XT RTX 2060 gücünde fakat arkadaşın evinde oynayınca çok zevk almıştım. Kiralıyıp bakacağım.
Sizin kararınız hocam fakat sadece direksiyon için yaşayacağınız performans kaybına değmez. İyi forumlar.

Bence gerek yok hocam. Sadece direksiyon seti için GPU downgrade etmek bana mantıksız geliyor. Ki bu direksiyon seti ancak Forza, NFS gibi oyunlar veya F1 oyunlarında zevk verecektir. ETS 2 veya AC vs oynayım derseniz elbetteki klavyeye göre zevkli olur fakat yine de bi 900 derece etmez o oyunlarda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı