RX 5600XT ile madenciliğe giriş

Kkaraca06

Centipat
Arkadaşlar hepinize merhaba, biraz okuyarak biraz araştırarak daha önce hiç bilmediğim Mining'e giriş yaptım.

Ekran kartım: ASUS TUF Gaming RX 5600XT EVO OC 6 GB 192bit.

Aşağıda görseli paylaşıyorum, biraz oynamalarla stabil hale getirdim. Herhangi bir sorun ya da problem yaşamıyorum şimdilik.

Sizce değerler nasıl?

Hesaplamasını bir türlü yapamadım, şu an bu değerler ile 7/24 ve 30 günde ortalama nasıl bir kazanç elde ederim?

Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    413,9 KB · Görüntüleme: 103
Son düzenleyen: Moderatör:
100 dolar brüt getirisi olur, 10 doları elektriğe gider bu ayarlar ve şu anki kurlar ile.

bu arkadaşın linkini bıraktım, bizde mi bir yanlışlık var arkadaşta mı? Kur olarak baktığımızda şuanki kur daha yüksek. Ne diyorsunuz?

bu arkadaşın linkini bıraktım, bizde mi bir yanlışlık var arkadaşta mı? Kur olarak baktığımızda şuanki kur daha yüksek. Ne diyorsunuz?
Bu işte saatten saate değişir getiriler, attığınız konu şubat ayında açılmış tabii ki değişik gelir :) Mining Calculator Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash and Monero

Bu site üzerinden hesaplayabilirsiniz.

Arkadaşlar hepinize merhaba, biraz okuyarak biraz araştırarak daha önce hiç bilmediğim Mining'e giriş yaptım.

Ekran kartım: ASUS TUF Gaming RX 5600XT EVO OC 6 GB 192bit.

Aşağıda görseli paylaşıyorum, biraz oynamalarla stabil hale getirdim. Herhangi bir sorun ya da problem yaşamıyorum şimdilik.

Sizce değerler nasıl?

Hesaplamasını bir türlü yapamadım, şu an bu değerler ile 7/24 ve 30 günde ortalama nasıl bir kazanç elde ederim?

Yardımcı olursanız sevinirim.
dostum ne kadarlık bir kazanç sağladın ? deneyimlerini paylaşır mısın ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı