RX 570 70 dereceyi geçtikten sonra ekran gidiyor

aatroxbf

Hectopat
Predator hunting grounds adlı oyunu oynarken bilgisayarımın ısısı 70 dereceyi aşıyor ve ekran kapanıyor ama sistemim hala çalışıyor. Neden kaynaklandığını bilen var mı? Sistemim: Sapphire RX570 8 GB OC.
Intel Core i3 6098P 3.60 GHz.
PSU Rampage 500W 80+
8 GB RAM.
222 GB SSD.
Son olarak anakartım: ASUS H11OM-K.

Son düzenleyen: Moderatör:
Predator hunting grounds adlı oyunu oynarken bilgisayarımın ısısı 70 dereceyi aşıyor ve ekran kapanıyor ama sistemim hala çalışıyor. Neden kaynaklandığını bilen var mı? Sistemim: Sapphire RX570 8 GB OC.
Intel Core i3 6098P 3.60 GHz.
PSU Rampage 500W 80+
8 GB RAM.
222 GB SSD.
Son olarak anakartım: ASUS H11OM-K.

Internetten bakınca maksimum sıcaklık olarak 76 derece gösteriyor bu yüzden olabilir macunu falan değiştirin isterseniz belki işe yarayabilir.

Sistemi AIDA64 stres testine sokup bize fotoğraflarını atar mısın? Her 5 dakikada bir ekran görüntüsü kaydederek olası kapanma durumunda kaç derecelerde kapandığını anlayalım.

Şimdi yapıyorum.
Ekran kartı overlocklu WattMan hatası aldığın için oluyor.
nasıl düzelte bilirim
Sistemi AIDA64 stres testine sokup bize fotoğraflarını atar mısın? Her 5 dakikada bir ekran görüntüsü kaydederek olası kapanma durumunda kaç derecelerde kapandığını anlayalım.

Bissürü versiyonu var hangisini indireyim.

1609263902923.png

test bitti kapanmadı ?
1609263902923.png

test bitti kapanmadı ?
sadece gpunun bitmesini bekledim bitti kapanmadı pc cahılım kapanana kadar acık tutucaktım özür dilerim
furmarktan yapıcam
74 dereceye kadar geldim bir şey olmadı bayadır beklyıorum 75 olsun dıye testlerde ama olmuyor bırde oyunda denıyecegım
73 dereceden sonra oyun oynarken kapanıyor wattman hatası veriyor

Dosya Ekleri

• 1609263903157.png
    1609263903157.png
    619,7 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
73 dereceden sonra oyun oynarken kapanıyor WattMan hatası veriyor.

Ekran kartında OC varsa iptal et. Yoksa da voltaj veya frekans düşürmeye çalış Undervolt veya underclock yap yani.
Afterburnereden bütün ayarları sıfırlaman lazım. İlaveten adrenalin Edition'un ara yüzünden grafik ayarları ve shader ayarları sıfırlanmalıdır.

Ekran kartında OC varsa iptal et. Yoksa da voltaj veya frekans düşürmeye çalış undervolt veya underclock yap yani.
Afterburnereden bütün ayarları sıfırlaman lazım. İlaveten adrenalin Edition'un ara yüzünden grafik ayarları ve shader ayarları sıfırlanmalıdır.

Eskiden MSI Afterburner'ı ındırıp karıştırmıstım ayarları kaydedıp sılmıstım eski ayarlar var mıdır? Hala duruyor mudur.
Eskiden MSI Afterburner'ı ındırıp karıştırmıstım ayarları kaydedıp sılmıstım eski ayarlar var mıdır? Hala duruyor mudur?

Onlar duruyorsa eskı ayarlarına naasıl getırebılırım?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı