RX 570 71 derece

Makaleler
2
Yer
Universitetet i Agder
Arkadaslar iyice havalar ısındı buralarda. Bende sıcaklık değerler normal mi pek anlamıyorum size sorayım dedim. i5 4460 ve ASUS ROG STRIX RX 570 4 GB var elimde. Bir fanı dönmüyordu tamire götürdük ve fanları çıkardılar galiba ikisi de çalışıyor. GTA 5 Witcher 3 blackwake de hepsini 2 saatten fazla, yüksek ve Ultra ayarlarda oynamam sonucu işlemcim en yüksek sıcaklığı 64, ekran kartımın ise 71.bu havalarda bu değerler iyi mi?

Elimde GTX1050ti var Asus RogStrix OC yaptım son raddede deneme amaçlı aşağı yukarı RX570'ler ile aynı performansı alıyorum. Overclock yapmadan 52-53'lerde oynuyorum (fan tam devirde değil). Overclock sonrası 55-56 derecelerde oynuyorum. Bu arada bu modelde fan sayısı iki. Otur bir düşün bakalım normal mi değil mi?

Arkadaslar iyice havalar ısındı buralarda. Bende sıcaklık değerler normal mi pek anlamıyorum size sorayım dedim. i5 4460 ve ASUS ROG STRIX RX 570 4 GB var elimde. Bir fanı dönmüyordu tamire götürdük ve fanları çıkardılar galiba ikisi de çalışıyor. GTA 5 Witcher 3 blackwake de hepsini 2 saatten fazla, yüksek ve Ultra ayarlarda oynamam sonucu işlemcim en yüksek sıcaklığı 64, ekran kartımın ise 71.bu havalarda bu değerler iyi mi?

Normal geldi değerler. Başka kullanıcıların yaptığı gibi, kasanın yan kapağını açık olarak kullanmayın. Hava giriş çıkışı önemli.

Bu tür konular son günlerde çok açılmaya başladı, yani bu beni ilgilendiren bir durum değil tabi ki, ama anlamadığım nokta siz ekran kartını kaç derecede çalışmasını bekliyorsunuz? 71 bu havalarda fazlasıyla iyi bir değer.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı