RX 570 alınır mı?

Seraelas

Centipat
İnternette aradğım zaman çok mantıklı gelmişti, ancak" ürünü 5 aydır kullanıyorum. A320M anakart, 8 GB RAM ve Ryzen 3 işlemcim var. 5 aydır oda sıcaklığı yüksek olduğunda sistem kendini kapatıyor. Ayrıca AMD'nin güncel yazılımı kadar kötü bir şey görmedim. Güncelledikten sonra takılmalar öylesine arttı ki 19.5 yazılımına döndüm bu sefer ayarları kaçtı. " Diye bir yorum gördüm, alınır mı yoksa başka modellere mi yönelmeliyim?

Bir de ePTT AVM sitesi güvenilir midir, 100 TL civarı daha ucuzda o sitede.

İnternette aradğım zaman çok mantıklı gelmişti, ancak" ürünü 5 aydır kullanıyorum. A320M anakart, 8 GB RAM ve Ryzen 3 işlemcim var. 5 aydır oda sıcaklığı yüksek olduğunda sistem kendini kapatıyor. Ayrıca AMD'nin güncel yazılımı kadar kötü bir şey görmedim. Güncelledikten sonra takılmalar öylesine arttı ki 19.5 yazılımına döndüm bu sefer ayarları kaçtı. " Diye bir yorum gördüm, alınır mı yoksa başka modellere mi yönelmeliyim?

Bir de ePTT AVM sitesi güvenilir midir, 100 TL civarı daha ucuzda o sitede.

RX 570'in ısınma sorunu başta olmak üzere birçok sorunu var. MSI RX 570 modeli daha fazla ısınıyor. Bence de 1650 Super almanız daha iyi olacaktır. Ama illa ben RX 570 alacağım diyorsanız Sapphire veya ASUS'un modellerine bakın. Benim ekran kartım RX 570. Memnum muyum memnunum fakat 1650 Super alsam daha iyi olabilirdi. Aldığım zamana göre 1650 Super ekran kartının fiyatı daha fazlaydı ve vermek istemedim. Ama yine de şu anlık memnunum. ASUS modelini kullanıyorum.

Şu an Red Dragon dışında hiçbir RX 570 alınmaz bana sorarsanız. Çünkü Sapphire tarafında 4 GB modeli yok. 8 GB modelleri 1550-1600TL arası. ROG STRIX zaten çok pahalı. MSI Armor'un da fiyatı yüksek.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı