RX 570 ekran donuyor

Yer
Ankara
Daha fazla  
RX 570 kullaniyorum onceden de GPU kullanimi dengesizligi siyah ekran gibi seylerden şikayetciydim bugun DDU ile ekran karti surucusunu temizleyip onerilen sürum olan 20.1.3'ü indirdim.
Bazen oyunda ekran donmaya basladi. Monitoru acip kapamadan ya da reset atmadan da duzelmiyor. DDU ile Driver'i normal modda temizledim ve ayarlarina hic dokunmdim ayrica isaretlediğim tek şey Windows'un otomatik surucu kurmasini englleme ayari. Yardimci olursaniz sevinirim.

Sürücülerin tamamını kaldırdıysanız 19'un son güncellemesini kurunuz. Ben de 20 serisinde mavi ekran yemiştim ve @MayCrasH hocam 19'un son güncellemesini önerdi, sorunsuz bir şekilde de çalışıyor.

2019 Edition'un son sürümü mü yoksa başi 19 ile başlayan surumlerden mi? Bazi 19 ile başlayan surumler 2020 Edition.
Bir de sorun tamamen yazilimsal mi emin değilim. Bir çok sürüm denedim hepsinde çeşitli problemler vardı. Karta test yaptığım zaman hatasiz bitiriyor.

19.9.2 surumundeyim şu an. Ekran 2 gundur gitmedi. Dalgali GPU kullanimi biraz daha azaldi diyebilirim. GTA 5'te denedim GPU kullanimi 100'den ara sira 92 civarlarina duşse de FPS düşmesi hissetmedim. Galiba en stabil sürücü bu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı